Vojvodina deli besplatne ulaznice za meč sa Zvezdom, ali samo za svoje navijače! Za Delije samo Jug!

Crvena zvezda će biti lišena velike podrške na Karađorđu

  • 11

Samo četiri dana posle večitog derbija sa Partizanom, fudbalere Crvene zvezde očekuje teško gostovanje u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Za razliku od nekih prethodnih mečeva, na ovom će biti dosta manji broj navijača najtrofejnijeg srpskog kluba.

Kao i Grobari jesenas, tako će i Delije biti smeštene samo na Jugu. Saopštenje Voše prenosimo u celosti:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će se podela ulaznica za derbi meč 25. kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde vršiti isključivo preko klubova navijača.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će se ulaznice za predstojeći derbi meč 25. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde (sreda, 8. mart, 18 časova) besplatno distribuirati preko zvaničnih klubova navijača.

- Za meč između Vojvodine i Crvene zvezde važiće sezonske ulaznice FK Vojvodina, s tim da će u subotu, nedelju, ponedeljak i utorak, od 12 do 18 časova, u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona “Karađorđe” (Dimitrija Tucovića 1), svi vlasnici sezonskih ulaznica moći će da dođu i na poklon preuzmu još jednu ulaznicu za predstojeći meč.

- U istim terminima (od subote do utorka, od 12 do 18 časova), ostatak ulaznica za zapadnu, istočnu i severnu tribinu besplatno će biti distribuiran navijačima Vojvodine preko zvaničnih klubova navijača “Firma”, “Stara garda” i “Slaninari zapad”, pri čemu će jedno lice moći će preuzme samo jednu ulaznicu. U slučaju da do dana utakmice ne budu podeljene sve ulaznice, podela preostalih karata vršiće se u sredu (osmog marta) na platou Spensa i to isključivo navijačima koji sa sobom imaju obeležja FK Vojvodina.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Navijači Crvene zvezde biće smešteni na južnoj tribini i njima će takođe besplatno biti dostavljen sav kontigent ulaznica za taj sektor.

- U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti omogućen ulazak sa obeležjima Crvene zvezde. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme preuzmu ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku. Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Firma

    2. mart 2017 | 16:01

    Je ugasena priča je završena , mučenici preuzeli klub pa se blamiraju jos vise

  • NS u Srcz

    3. mart 2017 | 11:57

    Ovo je korektno skroz. Svima besplatno ukaznice. Goďstima za njihov sektor i domacinu za ostale tribine. Jeste ucinjen ustupak pa ce gosti dobiti vice od 5%kapaciteta, koliko bi im trebalo pripasti ako bismo se pridrzavali propisa koji za njih ne vaze jer su jednakiji od ostalih

  • Milos

    2. mart 2017 | 20:58

    Bruka i sramota za fk Vojvodina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA