Bogdanović potpisao novi ugovor sa Fenerbahčeom?

Stižu najnovije informacije u vezi statusa srpskog košarkaša

  • 4

Bogdan Bogdanović će i sledeće sezone igrati u Evropi.

Barem tako kaže poznati košarkaški novinar Dejvid Pik koji je na svom Tviter profilu poručio da srpski as ostaje u Fenerbahčeu.

- Rečeno mi je da je Fenerbahče potpisao ugovor sa Bogdanom Bogdanovićem na još jednu godinu, uz otkupnu klauzulu od milion evra - napisao je Pik.

Ranije tokom dana oglasio se i nekadašnji košarkaš Partizana.

- Hoću da prokomentarišem medijske navode u vezi sa Sakramento Kingsima i sa mnom, jer dobijam mnogo pitanja navijača u vezi sa mojom budućnošću. Ponosan sam i osećam čast što Vlade Divac govori tako pozitivno o meni kao košarkašu. On je srpska košarkaška legenda. Ali, da razjasnim, neću diskutovati o NBA ligi ili donositi odluku o mojoj budućnosti pre nego što moja sezona sa Fenerbahčeom bude završena. Oduvek sam živeo u sadašnjosti i volim da igram za Fenerbahče. Fokusiran sam na to da uradim sve što mogu da pomognem Fenerbahčeu da ostvari ciljeve koje smo postavili zajedno, kao tim - napisao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. mart 2017 | 18:51

    Он и НБА ко Краљевић Марко и компјутер.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA