Maradona: Ronaldo je zaslužio spomenik u Lisabonu!

- Mislio sam da je Leo Mesi najbolji, ali sada vidim da mu Ronaldo stoji uz rame - poručio je najbolji argentinski fudbaler svih vremena

  • 0

Loše je počeo, ali posle muka na startu, kasnbije je pokazao svoju vrhunsku klasu. Kristijano Ronaldo je uz Andreu Pirla definitivno igrač koji je obeležio EURO u Ukrajini i Poljskoj. Realov as je glavni "krivac" portugalskog "prisustva" u polufinalu. Pokazao je da je timski igrač, a to je omekšalo srce i legendarnom Dijegu Maradoni.

- Bio sam uveren u to da je Lionel Mesi najbolji, da je sam na vrhu. Ali, sada sam video i da je Kristijano Ronaldo "tik" uz njega. Zaslužio je da mu sagrade statuu u Lisabonu. Zaslužio je, s obzirom na to kako igra za reprezentaciju i dokle ih je doveo na prvenstvu - kategoričan je Maradona.

I pored sjajnih partija Ronalda, legendarni El Pibe smatra da Portugalci imaju još igrača koji su zaslužni za plasman među četiri najbolje evropske selekcije.

- Velike zasluge ima i trener Paulo Bento. Ojačao je ekipu sa Pepeom pozadi, Raulom Meirelešom u vezi i Nanijem, koji pomaže Ronaldu u napadu. Ronaldo je apsolutni vođa, ali je i Portugalija odlična ekipa - završio je Maradona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA