OSVETNIK KLOSE: Italijani, žao mi vas je, ali pobedićemo vas!

Napadač Nemačke željan je revanša za poraz od "azura" pre šest godina na Mondijalu, kada su "panceri" bili domaćini i favoriti

  • 0

Pre šest godina Miroslav Klose bio je udarna igla Nemačke u polufinalu Mondijala protiv Italije, ali je doživeo poraz i veliko razočarenje. Sada mu se pruža prilika za osvetu, a posebno je zanimljiva činjenica da je član italijanskog Lacija i jedini nemački reprezentativac koji hleb zarađuje na Apeninima.

- Prošlo je šest godina od tog teškog poraza, ali sada je situacija drugačija. Drugačija je reprezentacija Nemačke. I rezultat će biti drugačiji. Imali smo skaute na poslednja dva meča Italijana i znamo sve njihove mane i vrline. Ako mi budemo na našem prepoznatljivom nivou, pobeda nam ne može izmaći. U sjajnoj smo formi, a imamo i veliku psihološku prednost i mirnoću. Sve ostalo je nebitno. Za samo jednu sezonu provedenu u Italiji mnogo sam naučio o fudbalu. Postoje razlike između nas Nemaca i njih Italijana. Oni su mnogo opušteniji. I u životu i u fudbalu. Žao mi je, ali moraćemo da ih pobedimo - poručio je Klose.

On je u prošlom meču bio među starterima, ali nepoznanica je da li će mu Lev opet ukazati poverenje pre Marija Gomeza.

- Mi možemo i zajedno da igramo. Gomez je sjajan napadač. Nema nikakve zavisiti ili ljubomore među nama - raspoložen je Klose.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA