ZAVERA: Španci namestili sudiju za polufinale sa Portugalcima?

Portugalci nezadovoljni izborom arbitra jer sumnjaju u njegove veze sa FS Španije i FK Barselona

  • 2

Španci nikako da pobegnu od imidža nečasnih sportista. Francuzi ih prozivaju da se dopinguju, a Portugalci su prešli na ozbiljnije stvari i tvrde da postoji zavera pred sutrašnji međusobni duel u polufinalu Evropskog prvenstva. Portugalski mediji tvrde da su Španci namestili sudiju za sutrašnji meč! 

U polufinalnom okršaju Španaca i Portugalaca pravdu će deliti turski arbitar Cunjet Čakir. Ugledni portugalski sportski dnevnik "A Bola" piše da je postavljenje Turčina za sudiju meča više nego sumnjivo i da je signal za uzbunu.

Oni vide teoriju zavere u činjenici da će "osvedočeni prijatelj" Španije i FK Barselone suditi meč. Naime, Španac Anhel Viljar je član predsedništva Sudijske organizacije UEFA, ujedno i predsednik FS Španije, a potpredsednik UEFA je Turčin Senes Erzik, inače "veliki prijatelj Barselone i Unicefa", pa Portugaci u svemu tome vide čvrstu vezu UEFA, Španije i Turske.

I drugi portugalski sportski dnevnik "Rekord" navodi da su ljudi u FS Portugalije nezadovoljni izborom sudije, a Viljar se pominje kao glavi "osumnjičeni" pre ovog meča i boje se njegovog uticaja.

Budući da su Barselonu prethodnih godina pratile kontroverze oko sudijskih odluka, koje su, nekim čudom, uvek išle na njihovu stranu, onda je jasno da će turski arbitar biti pod lupom. Ako pak kojim slučajem sudijske odluke budu išle u korist Španaca, onda priča o zaveri svakako pije vodu... Sve je na Cunejtu Čakiru. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    27. jun 2012 | 02:28

    Ko hoce nadje nacin,ko nece nadje razlog... to je to nije ni pocela utakmica a vec se zale sto su izgubili...to je to :D

  • elko

    27. jun 2012 | 01:40

    Murinjovo maslo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA