Toresa u bolnici posetio fudbaler koji ga je povredio, a ono što mu je rekao je dokaz koliko je veliki čovek!

Na sreću, španski napadač je sada bolje i pušten je iz bolnice

  • 2

Čitav fudbalski svet bio je zabrinut zbog povrede Fernanda Toresa u četvrtak u utakmici Atletika i Deportiva, kada je brzom reakcijom njegovih saigrača spašen život legendarnog španskog napadača.

On je doživeo jak udarac u potiljak posle sudara sa Aleksom Bragantinom i onesvešćen je pao na travu. Na svu sreću prošao je bez ozbiljnije povrede, kao što je u prvi mah izgledalo.

>>> Kakva borba za život golmana na terenu: Spasao ga je protivnički igrač, heroj o kom ceo svet priča! (VIDEO)

>>> Ovi heroji su spasili život Toresu: Hrvat i kapiten savršeno reagovali dok su se ostali gubili po terenu od panike! (VIDEO)

Fudbaler Deportiva je posetio Toresa u bolnici, koji se oporavio od teške povrede. Reči koje je čuo od njega tamo ostavile su ga bez reči.

Bragantinos je španskim medijima preneo šta mu je ovaj rekao i to je još jedan dokaz Toresove veličine.

- Bio je veoma dobro i srećan. Rekli su mu kako je i sve ih je razumeo. Bio je miran i rekao mi je da se takve stvari dešavaju i da mu se nešto slično desilo nekoliko godina kasnije. Bio je smiren, čak i nasmejan. Prisetio se kako je došlo do sudara, ali ne i šta se desilo nakon sudara - rekao je fudbaler Deportiva.

>>> Prve reči Fernanda Toresa posle horor povrede

Na sreću, Tores je pušten iz bolnice posle ustanovljenih analiza da nije pretrpeo ozbiljnije povrede glave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    3. mart 2017 | 15:39

    Sta je s tim mladim ljudima? Ne moze da stigne do lopte i onda divljacki nasrce s ledja na coveka koji radi isti posao kao i on!? Posle tviter, izvinjenja, trice i kucine.

  • SRBIJA

    4. mart 2017 | 23:11

    Nije covek namerno izazvao nesrecu. Bilo kako bilo bitno je da je Tores dobro. I bitno je koliko je taj fudbaler ispao covek. Svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA