ZVEZDIN ŠTOPER TVRDI: Đurđević je igrao rukom, to sam odmah video na terenu!

  • 45

Abraham Frimpong je bio najbolji pojedinac Crvene zvezde u prethodnom 153. večitiom derbiju, ali ni on u finišu meča nije mogao da spreči gol za nerešen rezultat.

Međutim, štoper iz Gane tvrdi da je Đurđević igrao rukom prilikom postizanja gola. Jasno se tokom prenosa uživo videlo da je Frimpong prvi signalizirao ruku.

>>> Večiti derbi je mrtav, samo narodu još niko nije rekao! ''Metak u čelo'' ispalili su mu fudbaleri Zvezde i Partizana!

>>> Zvezda pobedila Čukarički dan posle derbija, i to golom u finišu meča!

- Da, da, bila je ruka, to sam video odmah na terenu. Naravno, izgleda da sudija nije video, inače bi reagovao. Takve stvari se jednostavno dešavaju u fudbalu. Šta da se radi, idemo dalje. Što se mene tiče, već sam fokusiran na utakmicu koju ćemo da igramo u sredu - rekao je Frimpong

Zvezdin štoper je, iako je igrao svoj prvi večiti derbi, pokazao staloženost i sigurnost, i svoje zadatke uradio je veoma dobro.

- Zaista je sve ukazivalo da ćemo uživati u derbiju. Pun stadion, publika je bila odlična, atmosfera je baš bila dobra. Što se samog meča tiče, kao da nismo bili skoncentrisani poslednjih 20 minuta, a oni su i dalje igrali i dali su nam gol. Pre toga smo igrali solidno, žao mi je, naravno, što nismo pobedili. Međutim, bodovna razlika je i dalje ostala ista, nadam se da ćemo već u sledećem meču da pobedimo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    5. mart 2017 | 16:15

    Гробари ионако само виде оно што желе. А судија који није дао бар три жута само Вулићевићу због преоштрих стартова, балерини Леонарду због сталних приговора(Симону за шапутање онај дао техничку) а овај Ђурђевић би могао да их појача у рукомету... Ми смо много оштећенији од њих, и зато боље да "шуте". Али како било,+6 је +6. А њихово кмечање баш увесељава.

  • Breston

    5. mart 2017 | 17:23

    Spominje se transfer bomba...Djurdjevic prelazi u vaterpolo klub Partizan :-)

  • Y

    5. mart 2017 | 15:51

    Treba da se stidis zbog tog gola koja je Zvezda dala a ne da komentarises Djurdjevicev gol koji je cist

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA