≫ 

Ovaj ugao dokazuje da je Đurđević igrao rukom, ali gol bi mogao da bude regularan (VIDEO)

Snimak iza gola jasno pokazuje da je lopta promenila pravac nakon što je lopta posle udarca glavom zakačila lakat njegove ruke

  • 49

Iako je 153. večiti derbi prošao, ne stišava se polemika među navijačima Zvezde i Partizana. I dalje se diskutuje o golovima, koji su ispratile kontroverze. Zvezdin gol je definitivno bio neregularan, jer je lopta izašla van terena pre nego što ju je Ruiz vratio u polje, ali je ostala misterija pogotka crno-belih i to da li je Uroš Đurđević igrao rukom.

>>> Na paroli Grobara kojom su prozivali Delije nalazi se neverovatna greška (FOTO) (VIDEO)

>>> Ovako morbidno prozivanje navijača nije skoro viđeno: Pod imenom vašeg kluba ubijani su Srbi! (VIDEO)

>>> Večiti derbi je mrtav, samo narodu još niko nije rekao! ''Metak u čelo'' ispalili su mu fudbaleri Zvezde i Partizana!

Ugao iza gola ipak je razrešio dilemu i pokazao da je napadač crno-belih zakačio loptu rukom, jer se primećuje da je loptu prvo udario glavom, ali je ona promenila pravac i pogodila ga u lakat.

Međutim, konsultant Arena sport televizije je u emisiji o Super ligi Srbije rekao je da u takvim situacijama gol može da bude priznat ili poništen u zavisnosti od procene sudije, tako da bi arbitar čak i da je video da je Đurđević igrao rukom, mogao da prizna njegov gol.

Šta biste vi presudili u ovoj situaciji? Napišite nam vaše mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivča Niš

    5. mart 2017 | 23:28

    Lopta posle udarca glavom,češe zvezdinog igrača u desno rame i malo menja pravac.

  • Igokea-partizan

    5. mart 2017 | 23:43

    I jedna i druga strana je ostecena u derbiju i to ne samo golovima nego jos mnogo cime. Ali nzm zasto svi stavljaju akcenat na to kada je potpuno to ne bitno. Akcenat se treba staviti na ono o cemu je Telegraf vec pisao a to je da je derbi mrtav bio, nikakva igra nije pokazana niti pruzena. O tome treba pisati

  • Nesa

    5. mart 2017 | 23:49

    Nema sta katastrofa od sudjenja, ali u kakvoj ligi sudi nije ni cudo...sudija totalno ostetio i zvezdu i partizan, apsolutno pokvario derbi...do sutra mozemo da pricamo o sudijskim greskama, i to katastrofalnim greskama...i gresci onog ko je ovakvu sudijsku grupu uopste odredio da sude...KATASTROFA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA