≫ 

Sudija koji nije video gol-aut na derbiju, pre pet godina svirao penal za Zvezdu u 96. minutu (VIDEO)

Jagodinski arbitar Srđan Obradović poznat po kontroverzama

  • 21

Umesto igrača, u centru pažnje minulog derbija koji su obeležile kontroverze, bile su sudije, ali ne sve, već jedan: Srđan Obradović.

Jagodinac je sebi prilepio etiketu najgoreg aktera derbija (odmah posle su igrači) jer nije video ono što je morao da vidi i ono što su videli čak i navijači iz "golubarnika" - loptu koja je čitavim obimom prešla gol-aut liniju pre nego što je Ruiz dodao Boaćiju, a ovaj Kangi, strelcu gola za crveno-bele.

>>> Samo u Srbiji: Sudija gleda u loptu koja je u gol-autu i pravi se lud! (VIDEO)

Obradović je bio pomoćni arbitar čija je jedina uloga bila jednostavna - da gleda i uočava takve situacije, međutim iako je bio u gotovo idealnoj poziciji da primeti izlazak lopte (o čemu svedoči i video), nije video taj trenutak i na taj način žestoko oštetio Partizan.

>>> Vučelić grmi o otimanju titule, Terzić zabranio komentarisanje suđenja!

Zanimljivost vezana za Obradovića i Zvezdu, je njegovo učešće u još jednoj kontroverznoj utakmici na našem najvećem stadionu.

Naime, ovaj arbitar je u oktobru 2011. godine sudio duel osmine finala Kupa Srbije Zvezda - Banat, završenim pobedom Beograđana 1:0 golom Evandra iz penala u 96. minutu.

Daljinac baner

Ta utakmica je trajala 98. minuta!

Obradović je tada isključio golmana Zvezde Vesića pa je do kraja na golu stajao Li Adi. Beograđani su tada odigrali jedan od najslabijih mečeva u eri Roberta Prosinečkog, ali su na već opisan način stigli do pobede pošto je defanzivac gostiju igrao rukom u kaznenom prostoru, a Brazilac iskoristio kazneni udarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    6. mart 2017 | 14:53

    Ovog sudiju ili lopova kako hocete treba dozivotno suspendovati... Nije bitno koga je i kada ostetio ali za ovakve stvari da prima platu sramota. I jos nam se citav svet smeje..

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    6. mart 2017 | 14:29

    Koliko je u derbiju pogresio, toliko je onda bio u pravu. Kakve veze ima sto je penal sudjen u 96 minuta a utakmica produzena 8 minuta? Zbog prekida i simuliranja treba utakmicu produziti i 10 minuta.

  • 1970

    6. mart 2017 | 14:08

    državna mezimica drugačije ne može.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA