Ana Ivanović najlepša teniserka svih vremena (FOTO)

"Ana je ne samo pojam ženske lepote već i student jednog univerziteta i ambasador UNICEF-a", piše uz sliku najbolje srpske i najlepše svetske teniserke

  • 5

Uredništvo britanskog lista Miror objavilo je TOP 40 listu najprivlačnijih teniserki svih vremena, a prvo mesto zauzela je Ana Ivanović.

Kao uvod u ovogodišnji Vimbldon, Miror je podsetio čitaoce na poznate i ne toliko poznate koliko zapažene teniserke u poslednje tri decenije, koje su plenile svojim igračkim, ali i drugim kvalitetima na terenima.

U nikad oštrijoj konkurenciji, titulu najprivlačnije teniserke svih vremena, ponela je srpska teniserka Ana Ivanović.

"Ana je ne samo pojam ženske lepote već i student jednog univerziteta i ambasador UNICEF-a", piše uz sliku najbolje srpske teniserke.

Na drugom mestu se našla doskorašnja broj 1, teniserka iz Danske poljskog porekla Karolina Voznjacki, dok je treća još jedna Srpkinja, doduše s australijskim pasošem, Jelena Dokić.

"Jugo-Ozi-Srpkinja reprezentovala je u karijeri tri zemlje, a i dalje je neverovatno lepa " napisao je Miror.

U TOP 10 su se našle i Ana Kurnjikova, Stefanija Kjepa, Marija Šarapova, Viktorija Azarenka, Amanda Kucer, Marija Kirilenko i Alona Bondarenko.

Kao što se može primetiti, neke od igračica iz TOP 10 najprivlačnijih realno ne pripadaju vrhu ove liste, dok su neke poput Elene Dementijeve, Žizele Dulko, Danijele Hantuhove, Sorane Kirstee, Gabrijele Sabatini, Julije Gerges, takođe neočekivano spuštene ispod prve granice.

 

TOP 10

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    27. jun 2012 | 17:31

    Steta sto je zaboravila na tenis otkada je osetila palamandera u medjunozju.

  • pele

    27. jun 2012 | 21:18

    Pa dobro,do tada je vec dosta osvojila,pokazala da je medju najboljima na svetu,navukla se love,za ceo zivot,i kada ce da se sexa,ako ne u tim godinama?Da ceka 40-tu?

  • gordana.nonkovic!@gmail.com

    24. oktobar 2015 | 21:51

    Ana!!ubedljivo najlepsa!mogu samo da joj pozavide!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA