Duda Ivković: Zvezda sigurno ide na fajnal-for Evrolige!

Legendarni trener veruje da crveno-beli mogu do same završnice najelitnijeg klupskog takmičenja

  • 10

Legendarni srpski trener Dušan Duda Ivković gostovao je u emisiji ''U obruču'' koja se emituje na TV Arena sport, i tom prilikom nahvalio Crvenu zvezdu zbog partija koje pruža u Evroligi ove sezone.

Trofejni stručnjak veruje da će Zvezda sigurno doći do TOP 8, gde je na dobrom putu, ali smatra da može i dalje, odnosno do fajnal-fora Evrolige.

>>> Zvezda dobila DVE kazne Evrolige, ovaj put je suma baš velika!

- Svi vide da je Crvena zvezda ubedljivo najprijatnije iznenađenje Evrolige. Smatram da mogu i sugurno će stići dop Top 8 i fajnal-fora - rekao je Ivković, koji je posebno oduševljen igrama Branka Lazića.

- Rekao sam Jovici Antoniću (pomoćniku Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije) da obrate pažnju na Lazića, jer u Evropi više nemja takvih koji daju sve za tim, za pobedu. On je ključ Zvezdinog uspeha! Trenersko pravilo kaže da igraš sa igračima koji daju, a ne sa onima koji obećavaju. A Lazić stalno daje.

- Takođe, veoma prijatno me je iznenadio Simonović za kojeg verujem da mnogo radi i trenira. Gudurić se sasvim dobro razvija i nadam se da će nastaviti tako, dok je Kuzmić pravo niotkuda postao igrač meseca u Evroligi - istakao je Dušan Ivković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA