≫ 

Kladionice daju veće šanse Mariju za osvajanje Indijan Velsa, iako je Đoković trostruki šampion!

Srbin nije prvi favorit za osvajanje Indijan Velsa iako ga je osvaja već tri godine zaredom

  • 32

Srpski teniser Novak Đoković brani titulu na Mastersu u Indijan Velsu (12- 18 mart), ali sudeći po kladionicama nije prvi favorit za osvajanje trofeja.

>>> Mari odmiče Đokoviću: Britanac uvećao prednost na ATP listi

Đoković je tri puta zaredom osvajao ovaj turnir, ali kladionice smatraju da više šansi ima Endi Mari, trenutni broj 1.

Daljinac baner

Kvota da će Britanac osvojiti trofej je 3, dok je na Đokovića 3,5.

Posle toga slede Rafael Nadal i Rodžer Federer sa kvotama na osvajanje 7.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misirac

    7. mart 2017 | 15:21

    Ma može da bude i desetostruki.Nije u formi i ne može dalje od četvrtine finala sa igrom koju trenutno ima.Sada je,na žalost,na nivou 20.-30.igrača na ATP tabeli

  • Miloš

    7. mart 2017 | 18:53

    Budimo realni, Novak sa ovakvom ishranom i (ne)pristupom tenisu uopšte nije među favoritima i neće biti dok god ne raščisti u glavi da ga ženina i Imazova ishrana vode u propast. Žao mi je što ovako pišem i možete svi da se ljutite na mene, ali to je istina i to svi vi znate. Hvala mu za sve titule i sve dane radosti koje nam je pružio, ali isključivi povod što pišem ovako je to što mi je žao da takva jedna karijera i takav jedan čovek i teniser propadne zbog egzibicija njegove žene. Ovu ishranu može da primenjuje neko ko se ne izlaže fizičkim naporima, profesionalni sportista NIKAKO. Čak ni rekreativci.

  • Car

    7. mart 2017 | 16:29

    Nekad je bio vrhunski teniser i fenomenalan sportista...sada sa svojih 48kg i travom koju pase umesto da jede kao covek,bice dobro ako dogura do cetvrtfinala...samo neka i dalje slusa Pepea i ostale gurue a ljude koji su od njega napravili tenisera nek gura sto dalje od sebe i brzo ce se preseliti na neku penzionersku wta listu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA