≫ 

Božović otkrio da možda već u sredu odlazi iz Zvezde! (VIDEO)

Božović nezadovoljan stanjem u klubu

  • 58

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović bio je ljut posle remija u večitom derbiju protiv Partizana sa 1:1, a pred gostovanje Vojvodini u sredu od 18 časova. Čak je najavio odlazak iz kluba ukoliko njegova ekipa izgubi.

- Čeka nas teška utakmica sa protivnikom prema kom imam veliko poštovanje, imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, nadam se da imamo snage i volje da nastavimo na putu ka tituli. Ne mogu da shvatim da ovaj klub ima toliko navijača ali i toliko protivnika koji pljuju ovaj klub. U ovim kancelarijama ima ljudi za koje mislim da nisu zvezdaši. Pljuju klub, mene, znači nisam ja Zvezda, ja sam jedan od trenera koji će otići jednog dana.

- Sve tenzije pred bilo koju utakmicu pokazuju da klub ima unutrašnju opoziciju, ima i raznoraznih saoptenja i afera. Ja sam se već umorio, mnogo je teško ovde raditi, trebao bi mi jedan odmor malo duži, ne mogu više da slušam i da čitam prepirke. Svaki put se pred Zvezdinu utakmicu nešto pljuje, verovatno zato što je Zvezda mnogo veliki klub - rekao je Božović, uz poseban osvrt na kritike stranaca.

- I Srbi su stranci u inostranstvu, i ja sam radio u inostranstvu i dobijao pare. I ja sam bio strašno ljut kada mi ne daju premiju kada osvojim Kup. Nemojte da pljujete strance i derbi, a derbi je bio odličan. Svaki derbi je dobar zbog publike, derbi su navijači, ne utakmica. I ja sam igrao mnogo gore derbija.

Posebno je oštar bio Božović povodom utakmice sa Vojvodinom.

- Prvi smo na tabeli godinu i po dana, na prste jedne ruke mogu se prebrojati naši porazi. Šta bi bilo da imamo 10 bodova manje, da li bi me streljali. Ako izgubimo od Vojvodine odlazim. Idem da živim kao normalan čovek!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo Princip

    7. mart 2017 | 14:19

    A I sam znas da neces otici posto je utakmica namestena!

  • Srbija

    7. mart 2017 | 13:46

    Terzica vodi sa sobom, molim te!

  • Boka

    7. mart 2017 | 14:26

    Grof je dobar trener i covjek,ali stvarno Zvezda ne igra nista ...Ova dva derbija dva suta u okvir gola!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA