≫ 

Trener Voše skenirao Zvezdu kao niko do sada, klub se spremio i za falsifikatore karata! (VIDEO)

U Voši dobro skenirali svoju i igru rivala

  • 3

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da njegovim igračima i njemu mnogo znači meč protiv Crvene zvezde i istakao želju da Voša što duže ostane u trci za visok plasman.

U derbiju 25. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u sredu dočekuju ekipu Crvene zvezde na “Karađorđu” od 18 časova. Posle tri pobede u prva tri kola u prolećnoj polusezoni, među navijačima “stare dame” vlada optimizam da Voša može da nastavi pobednički niz i još više se učvrsti pri samom vrhu tabele.

Naravno, isto to bi voleo i šef stručnog štaba Dragan Ivanović, iako je svestan izuzetno teškog zadatka koji je pred njegovim igračima.

- Posle pobeda u prethodne tri prvenstvene utakmice, imperativ kod igrača i svih iz stručnog štaba jeste da i ovaj meč moramo odigrati najkvalitetnije što možemo, ali moramo biti i oprezni. Analizirali smo prethodnu utakmicu u Beogradu, završenu rezultatom 4:1 za Zvezdu, koja je pritom imala još mnogo više šansi, što joj je Vojvodina olako dozvoljavala. Zvezda ima dobre individualce, ali nama ova utakmica mnogo znači – kaže Ivanović.

Navijače Vojvodine, kao i sportsku javnost, sigurno interesuje da li će Vojvodina i protiv Crvene zvezde nastupiti sa trojicom igrača u odbrani.

- Nisam bio nezadovoljan igrom sa trojicom štopera protiv Rada, ali suština je u konceptu igre, odnosno tome kako tim želi da igra, kako da napada, kako da se brani… Formaciju sa trojicom štopera ne igramo samo zato da bih ja rekao “mi igramo tako”. U Čačku, tokom prvih pola sata smo igrali veoma ofanzivno, sa spoljnim bekovima Antićem i Lakićevićem, a cilj nam je bio da, po teškom terenu, u tom periodu što više dolazimo po bokovima i to je urodilo plodom.

- U ovom momentu, osim Vukasovića, nemamo nijednog defanzivnog veznog igrača koji je spreman za superligaško takmičenje. Definitivno je problem i povreda Jovančića pred sam start polusezone, pa nismo uspeli nikoga da angažujemo, a sa nekim igračima malo kasnimo po pitanju fizičke kondicije. Zbog svega toga, često ćemo morati da menjamo sistem igre, u zavisnosti od aktuelnog rezultata, kvaliteta protivnika, činjenice da li smo domaćini ili gosti – ističe Ivanović.

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković nedavno je izjavio da nije očekivao od Vojvodine da tako dugo ostane u borbi za visok plasman.

- U Crvenoj zvezdi su verovatno analizirali šta se sve dešavalo u Vojvodini tokom prelaznog roka, pa su videli da, osim Maslaća, koji je igrao u Borcu i borio se za opstanak, nismo angažovali bukvalno nijedno pojačanje. Spremo je povratnik koji ni u Javoru nije igrao standardno, ali je naše dete, pa smo želeli da pokušamo da ga vratimo. Niko nije očekivao da će Vojvodina u prethodna tri kola ostvariti stoprocentni učinak, ali ja jesam i zato sam i prihvatio ovde da radim – kaže Ivanović.

On je svestan kvaliteta sutrašnjeg protivnika “stare dame”.

- Crvena zvezda je fizički jača od nas, pogotovo sa Donaldom i Le Talekom i ovim novim napadačem, ali mislim da ćemo naći način da se suprotstavimo drugačijim stilom igre, jer smo ih dosta dobro analizirali. Kako će to momci sutra odraditi, videćemo, ali nadamo se najboljem– rekao je Ivanović.

- Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra na stadionu “Karađorđe” sa početkom u 18 časova, uz prenos na prvom kanalu televizije Arena sport, a kapije stadiona biće otvorene u 16 časova. Za navijače Vojvodine rezervisane su zapadna i istočna tribina, na koje neće biti dozvoljen ulazak sa obeležjima gostujućeg tima, dok je za navijače Crvene zvezde predviđena istočna tribina - saopštio je novosadski klub.

Ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena za saobraćaj od 10 časova pre podne do ponoći, a na prilasku zapadnoj tribini biće postavljena redarska kontrola i prilaz zapadnoj tribini neće biti dozvoljen licima koja kod sebe nemaju ulaznicu za zapad. Takođe, pri ulasku na sam stadion, sve ulaznice biće skenirane elektronskim čitačem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA