≫ 

Zvezda se oglasila posle izjave Božovića da će otići iz kluba!

Crveno - beli smiruju tenzije koje su nastale u klubu

  • 40

Fudbalski klub Crvena zvezda se oglasila posle konferencije svog trenera Miodraga Božovića na kojoj je saopštio da će otići ako tim izgubi od Vojvodine.

Klub je saopštio da je u protekla dva dana na svim nivoima unutar kluba održano niz sastanaka i razgovora sa igračima i trenerom Miodragom Božovićem sa ciljem da se sve strukture stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule.

>>> Božović otkrio da možda već u sredu odlazi iz Zvezde! (VIDEO)

- Crvena zvezda ima mnogo nasleđenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati, ali mi ih rešavamo. Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi. Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali - ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, u klubu su svesni velikih prepreka koje svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde.

- Bez obzira što smo očekivali bolju igru u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih šest bodova prednosti. Ubeđeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će naš tim vrhunac forme dostići kada bude najpotrebnije- u utakmicama plej ofa. Zato pozivamo sve zvezdaše da daju pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni, a to je ono što čekamo već 10 godina - osvajanje duple krune - zaključuju iz Zvezde.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    7. mart 2017 | 16:41

    Ovo je jos jedan zestoki pritisak na sve da zvezda mora pobediti Vojvodinu. Ovo je strasno sta ovi rade!

  • Cheda

    7. mart 2017 | 16:27

    Da da,ogromnih sest bodova prednosti.Sutra u mecu sa Vojvodinom mozemo da izgubimo,jer sa onako sakatom i dosadnom igrom ne mozemo da pobedimo.Bozovic ne ume da oformi igru,toliko je dugo vec tu i pomaka nema.Stalno taktizira,menja,pasivizuje igru,nisu u stanju tri pasa da odigraju a sve pod izgovorom da se uigravaju.Pa kada ce da se uigraju!?I ako osvoje titulu sta onda?Liga Evrope ili LŠ?Pa videli smo kako smo prosli zadnji put,a sada jos gore igramo.Bozovicu,lepo se ti oprosti,jer nisi trener koji moze vise...

  • Ratko

    7. mart 2017 | 16:24

    Miodraže srećan ti put i dobro zdravlje. Tvoje izabranike nisi mogao motivisati čak ni za "večiti derbi". Prodali su te tvoji stranci koji "prave razliku" Doviđenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA