≫ 

Vodič za preživljavanje u Rusiji: Mančester dao instrukcije navijačima kako da izbegnu batine

"Ne nosite dresove, idite u grupama i nikako sami"

  • 3

Na prethodnom Evropskom prvenstvu mogli smo u više navrata da se uverimo da je jedna od omiljenih zabava ruskih fudbalskih huligana prebijanje engleskih navijača.

Parola Rusa "gde god naiđeš na Engleza - tuci ga" aktuelna je i u Rostovu, gde će u četvrtak prvi meč osmine Finala Lige Evrope odigrati Rostov i Mančester junajted, i eto idealne prilike da se ruski i engleski navijači, raspoloženi da razmene pesnice i ko zna šta još, ponovo sretnu.

>>> Engleski navijač gurnuo momka pod voz: Ovo je osveta za to što su nas Rusi tukli na EP 2016 (VIDEO)

Poučeni iskustvima sa ulica francuskih gradova, u Junajtedu su ozbiljno zabrinuti za zdravlje svojih fanova koji se spremaju na put u Rusiju.

Tim povodom sa "Old Traforda" je izdato saopštenje u koje je su upakovane instrukcije za ponašanje navijača Junajteda u Rusiji.

- Ne nosite dresove, niti bilo koja druga obeležja kluba, idite u grupama i nikako ne šetajte sami po gradu - glasi jasno uputstvo Junajteda koje zvuči kao dobra preventiva za izbegavanje nemilih scena.

U čevrtak ćemo saznati da li će Englezi uspeti da se neopaženo prošetaju gradom i da se probiju do stadiona.

Jedno je sigurno, Rusi neće sedeti skrštenih ruku...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đura

    7. mart 2017 | 19:54

    Moram da priznam da mi se strašno svidela parola ,gde god vidiš Engleza a ti ga izmlati.Još jedan dokaz da smo mi i Rusi braća.

  • П.ф.к..ц.г

    7. mart 2017 | 20:00

    Некада давно давно, водичи и упутства су били потребни свим навијачима , који кроче на острво да их не прегази стампедо пијаних хулигана , енглеза !! Ето времена се мјењају..

  • Раднаскела

    7. mart 2017 | 22:19

    Свашта, као да је потребан дрес да би препознао Енглеза. Онакви ружни, зубати и пегави су само они, Руси не могу да их промаше.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA