≫ 

Španci pišu da je Zvezda prodala Ristića Espanjolu za 1.2 miliona evra!

Fudbaler crveno-belih prema pisanjima španskih medija završio posao klubom iz Barselone

  • 17

Saga oko transfera Mihaila Ristića po svemu sudeći uskoro se završava! Fudbaler Zvezde je prema pisanju španskog lista Sport na korak od prelaska u Espanjol. Transfer je vredan 1.2 miliona evra, uz potencijalni bonus od milion evra, u zavisnosti od Ristićevih igara.

>>> Znate li koliko su stolica Grobari zapalili i polomili na Marakani?

Ristić će sa klubom iz Barselone potpisati ugovor na četiri godine. Pregovori između Zvezde i Espanjola su počeli još krajem godine, ali posao nije završen do kraja prelaznog roka, a problem je predstavljala i zabrana transfera koju je Espanjol imao.

Ristić može da igra na nekoliko pozicija u veznom redu, ali ga je Miodrag Božović u poslednje vreme više koristio na poziciji levog beka.

Podsetimo, Ristić je bio na meti nekoliko klubova i prošle godine, a posebno zainteresovan bio je Makabi iz Tel Aviva, koji je pre godinu dana nudio mnogo više (2,2 miliona evra + 20% od narednog transfera).

Ipak, tada je Zvezda odlučila da ga ne proda, a on nije napredovao onoliko koliko se očekivalo, pa mu je pala i cena na tržištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    8. mart 2017 | 12:12

    U medjuvremenu nesta milion, naravno u Terzin dzep. E moja Zvezdo jeli ovo moguce? Dovodi se u prelaznom roku pet centarfora, pita se i radi ko god sta hoce! Nikada gore nije bilo, Terzicu ODLAZI !!!

  • Rici77

    8. mart 2017 | 10:44

    Doktor je doktor,upropastice ih koliko ide delijama od transvera?

  • Gox

    8. mart 2017 | 11:18

    Zato i ne igra da se ne bih povredio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA