≫ 

Marko vatrogasac zapalio ring na treningu pred borbu sa Ukrajincem! (FOTO) (VIDEO)

Počelo je odbrojavanje do početka velikog bokserskog spektakla u Kruševcu gde će glavni akter KRUŠEVAC BOXING NIGHT-a biti najbolji bokser Srbije – Marko Nikolić

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Marko Nikolić se sprema za boksersi spektakla KRUŠEVAC BOXING NIGHT-a koji će biti održan u Kruševcu 10. marta 2017. (Hala Sportova), u organizaciji Balkanboxinga i pod pokroviteljstvom Grada Kruševca.

>>>> Srpski vatrogasac nokautirao rivala u uvodnoj borbi za titulu prvaka sveta! (VIDEO)

Marko je inače vatrogasac u vatrogasnoj brigadi Beograd, zato mu je to i nadimak

U „Lazarevom gradu“ poznatom po bogatoj sportskoj tradiciji Nikolić će se 10. marta 2017, u borbi večeri (6 rundi), u poluteškoj kategoriji boriti za nove bodove za evropsku, odnosno svetsku rang listu. Njegov protivnik biće Ukrajinac Jevgenij Čumačenko.

Nikolić je pre odlaska u Kruševac održao otvoreni trening za medije i publiku u rodnom Beogradu, u sali BK SerbianFighter na Banjici. Najbolji srpski bokser, glavni akter predstojećeg spektakla u Hali Sportova u Kruševcu imao je priliku da se predstavi prisutnima i da izjavu o svojoj formi i očekivanjima.

Foto: privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Marko je svestan da mora maksimalno biti spreman i zbog protivnika, ali još više zbog svih ljubitelja ove veštine u Kruševcu i Srbiji, kako zbog onih koji će doći i bodriti ga do konačnog uspeha, tako i svih onih koji će ovaj meč u direktnom prenosu na TV B92 pratiti preko malih tv ekrana.

- Izuzetno sam motivisan za ovu borbu i jedino što mogu obećati je da će prisustvovati pravom bokserskom spektaklu. Meč je predviđen u šest rundi, borim se za moju 15 pobedu u nizu i jasno je da ću dati sve od sebe. Ovo je do sada najvažniji trenutak u mojoj karijeri i verujem da ću sav moj uloženi radi i trud ovekovečiti pobedom.

- Protivnik je po meri, a to podrazumeva da je sjajan borac. Pripreme su bile veoma naporne, a kako se bliži meč adrenalin postaje sve jači. Ipak treme nema. Svestan sam svoje snage, svestan sam i koliko mogu, a uz to ni jednog trenutka ne potcenjujem protivnika. Publika će me nositi do pobede -–istakao je Nikolić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Veliku pažnju prisutnih na otvorenom treningu privuklo je i pojavljivanje Nenada Borovčanina, promotera ovog meča i bivšeg šampiona Evrope u WBO verziji.

-Vraćamo boks na veliku scenu jer to ovaj sport i zaslužuje. Prva stanica u 2017. je Kruševac, nakon toga imaćemo još pet revija u ovoj godini. Verujemo da će naredne godine iznedriti zlatnu generaciju srpskih boksera koji će ne samo beležiti pobede na evropskoj i svetskoj sceni, već i doneti velike mečeve u našu zemlju i da ćemo imati priliku da ih gledamo kako se bore za velike titule upravo na našem terenu -– zaključio je Borovčanin.

U ovom meč će zvezda večeri biti upravo Nikolić i koji će biti jedan od aktera glavne borbe u kojoj će snage odmeriti sa Ukrajincem Jevgenijem Čumačenkom (6 rundi) Otvoreni trening Marka Nikolića zakazan je u sredu (08. marta 2017) sa početkom u 13 časova u sali BK SerbianFighter (ulica Bulevar Oslobođenja 80, Banjica, Beograd)

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NECCA

    9. mart 2017 | 18:28

    Serbian firefighter....daj svoj max....i ne zali kakav god ishod bio...

  • Novak

    11. mart 2017 | 22:52

    Smesno..Pogledajte mec..Realno 15 bokser Srbije...Ukrainac se sprdao sa njim..Smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA