≫ 

OGLASIO SE DULE VUJOŠEVIĆ: Dao podršku jednom predsedničkom kandidatu!

Proslavljeni trener Partizana reagovao je povodom napada pojedinih medija na legendu srpske košarke Dušana Dude Ivkovića

  • 16
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Proslavljeni srpski trener Duško Vujošević oglasio se povodom aktuelne poitičke situacije u Srbiji, gde je u toku predsednička kampanja. Reakcija trenera Limoža najviše je uzrokovana napadima na legendarnog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića.

>>> Bosna želi Vujoševića za selektora

Bivši trener Partizana stao je u odbranu svog kolege, koji je podržao kandidaturu Saše Jankovića. Isto je uradio i Duško Vujošević, koji je pozvao građane da podrže kandidata koji je radom pokazao moralnu čvrstinu, doslednost i hrabrost.

- Ivković sigurno nije motivisan materijalnim interesima, da ga to zanima, stao bi uz vladajuću stranku. To što Dudu pokušavaju da kompromituju samo govori o patološkoj situaciji koja je stvorena u Srbiji i koju moramo menjati. Duda je zauzeo stav iz dubokog predubeđenja i iskustva. Podrškom opozicionom kandidatu on ide protiv materijalnih interesa - rekao je Vujošević za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARCINAAAAAAA

    9. mart 2017 | 14:49

    GROBARSKI UVEK TRENER

  • slavko

    9. mart 2017 | 13:14

    Nije srpski nego crnogorski trener...

  • lule

    9. mart 2017 | 17:08

    Covek dobija poziv za glasanje na kucnu adresu u Srbiji a ne kao neki u Crnoj Gori. Sto ne bi komentarisao kad je SRBIN. Da nije Srbin zvali bi ga za komentar u Crnoj Gori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA