≫ 

Fudbaleri Barse nisu mogli da imaju bolju motivaciju pred PSŽ! (FOTO 18+)

Suzi Kortez ponovo dominira na Instagramu

  • 5
Foto: Instagram.com/suzycortezoficial Foto: Instagram.com/suzycortezoficial

Fudbaleri Barselone uspeli su da ostvare ono što su mnogi smatrali nemogućim! Izbacili su PSŽ, iako su poraženi sa 4:0 u prvoj utakmici! Na Kamp Nou je bilo 6:1 posle neverovatne ludnice u završnici!

Ipak, bilo je i onih koji su verovali u Mesija, Nejmara, Suareza i ostale Barsine vanzemaljce. Osim skoro 100.000 navijača na Kamp Nou i miliona širom sveta, kojima su mile boje katalonskog kluba, podršku im je davala i čuvena navijačica i nekadašnja ''mis bum bum'', Suzi Kortez.

>>> Ramos je rekao da će lepše spavati kad Barsa ispadne: Pike mu je odgovorio surovo!

>>> POKAZALA SVE BEZ BLAMA: Suzi Kortez se skinula gola i objavila porno fotke zbog Mundijala u Rusiji (18+) (VIDEO) (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Brazilka je bila uverena u prolaz dalje, a igrače Barse je motivisala golišavim slikama koje je objavljivala na Instagramu uz motivacione poruke.

Pitanje je samo da li su Mesi, Pike ili neko treći od fudbalera Barse mogli da ih vide, pošto su zbog nje imali problema sa suprugama, a Argentinac je čak morao i da je blokira po nalogu Antonele Rokuzo.

Ako je ipak uspeo da vidi, verovatno bi mu i to bio motiv više da obraduje popularnu starletu.

Daljinac baner

Suzi Kortez se čak i gola slikala sa iscrtanim dresom Barse u ''bodi peint'' tehnologiji.

Takođe je postala i zaštitno lice Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, pa je promovisala i Mundijal na sebi svojstven način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA