Džajić o Zvezdinom podvigu protiv Voše: Ovako se prave veliki rezultati!

Treća Zvezdina zvezda oduševljena je podvigom ekipe Miodraga Božovića u Novom Sadu

  • 10

Počasni predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić rekao je da je ekipa Miodraga Božovića u Novom Sadu protiv Vojvodine (3:2) ostvarila veliki podvig i pokazala je sa razlogom na prvom mestu na tabeli Superlige.

>>> Delije su prvo zagrmele Grofu, zatim su ga pozvali igrači, a onda se zaorila pesma koje dugo nije bilo na severu! (VIDEO)

Vojvodina je posle prvog poluvremena imala dva gola prenosti, ali je Zvezda u nastavku, za samo 20 minuta, napravila veliki preokret i zadržala šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Utakmica protiv Vojvodine je bila pravi podvig. Ekipa je u drugom poluvremenu pokazala karakter i napravila ono zbog čega se i nalazi na prvom mestu. Na taj način se grade veliki rezultati. Vojvodina je bila odlična, a Crvena zvezda još bolja, i pokazala je da je zasluženo tu gde jeste. Verujem da će isto to pokazati u narednim utakmicama - rekao je Džajić, zvanično najbolji srpski fudbaler u 20. veku.

Treća Zvezdina zvezda smatra da je sadašnji tim crveno-belih zaslužio veliku podršku navijača.

- U Novom Sadu je imala odličnu podršku i tako treba da se nastavi u narednim utakmicama u borbi za titulu - naglasio je Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu domaćeg prvenstva dočekuju Javor u nedelju od 17 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA