Nasri: Navijači, izvinite!

- Imam veliko poštovanje prema publici, a sve ostalo je lični odnos mene i nekoliko novinara, koji ću objasniti kada bude došlo vreme za to - napisao je Francuz na Tviteru

  • 0

Reprezentativac Francuske Samir Nasri izvinio se navijačima zbog ponašanja nakon eliminacije "trikolora" od Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Nasri je u subotu u miks zoni napao novinara AFP, koji ga je pitao da prokomentariše utakmicu i tom prilikom izneo brojne psovke na njegov račun.

- Žao mi je ako su moje reči šokirale navijače, posebno decu. Volim da igram za Francusku i imam veliki respekt prema publici. Sve ostalo je lični odnos mene i nekoliko novinara, koji ću objasniti kada bude došlo vreme za to - napisao je na Tviteru Nasri.

Fudbaleru Mančester sitija preti oštra kazna, pošto čelnici francuskog Saveza ozbiljno razmišljaju da mu izreknu dvogodišnju zabranu igranja za reprezentaciju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA