Nikolić o Zvezdinom preokretu protiv Voše: Grobari, ne nervirajte se zbog stvari na koje ne možemo da utičemo (VIDEO)

Trener crno-belih ističe da je fokusiran samo na svoj tim i da ne želi da troši energiju na stvari na koje ne može da utiče

  • 35

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić uoči gostovanja Mladosti iz Lučana u 26. kolu Superlige rekao je da očekuje težak meč protiv izuzetno motivisanog rivala i pozvao pristalice crno-belih da ne trošse energiju na stvari na koje ne mogu da utiču.

>>> Odigrao Zvezdu iz keca u dvojku i uzeo velike pare na kladionici! (FOTO)

- Ulazimo u završnicu ovog osnovnog dela sezone, čeka nas motivisan rival, koji ima kontinuitet i upravljački i stručni, a na nama je da kroz igru, na lošem terenu, koji će veći problem biti nama nego njima, izvučemo maksimum. Recept je u motivaciji kao i protiv Metalca u prethodnom kolu. Iza nas je serija od 21 meča bez poraza i želimo da je nastavimo - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Nikolić, čija ekipa zaostaje za Zvezdom šest bodova, kaže da nije previše pažljivo pratio preokret crveno-belih u prošlom kolu protiv Vojvodine u Novom Sadu od 0:2 do 3:2.

- Još sam bio na stadionu kada se ta utakmica igrala, pa nisam to ispratio na neki poseban način rezultat tog meča. Trudim se da ostanem fokusiran isključivo na utakmice Partizana, zato i potenciramo tu seriju od 22 utakmice bez poraza, uključujući i dva večita derbija. Moja poruka igračima je da budemo fokusirani na sebe i čekamo šansu na terenu. Ujedno, to je poruka i navijačima, da ne troše energiju i ne nerviraju se zbog stvari na koje ne možemo da utičemo, nego da prati Partizan - poručio je Nikolić.

Pogledajte i celu konferenciju Partizana pred Metalac, a trenutak kada je postavljeno pitanje o Zvezdi možete videti na 8.46 u priloženom snimku:

Utakmica između Mladosti i Partizana igra se u nedelju od 13 sati u Lučanima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    10. mart 2017 | 14:53

    Reci i navijacima Psg-a da se ne nerviraju zbog Barselone. Alo majstore, nije fudbal samo rezultat 1:0, po tebi samo ako zvezda ne vodi na poluvremenu odmah je namjesteno. Vojvodina se ganja sa vama za drugo mjesto, nece da proda nijednog igraca zvezdi i sad joj kao pusta. Da si deblji 20 kila zvali bi te Dusko Vujosevic. Kao dva brata ste

  • TEGELTIJA TELE

    10. mart 2017 | 14:50

    Ajde bre celavi prepotenko smaras vise sa tvojim izjavama...

  • Бранислав

    10. mart 2017 | 14:55

    ..џабе ти што читаш Оче наш пред сваку утакмицу као што си ономад рекао кад дајеш овакве изјаве...а резултат у Лучанима ће овај мој коментар сутра и да потврди..од победе нема ништа...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA