≫ 

EKSKLUZIVNO: Šampion Formule 1 Mika Hakinen u Beogradu! (FOTO)

"Leteći Finac" snima u Beogradu reklamu za jednu poznatu kompaniju

  • 2
Foto: Aleksandar Savin Foto: Aleksandar Savin

Legendarni Finac dvostruki šampion Formule 1 Mika Hakinen i Andrej Kulundžić, naš proslavljeni automobilski as, zajedno na specijalnoj lokaciji u okolini Beograda gde je u strogoj tajnosti obavljeno komercijalno snimanje za jednu svetski poznatu kompaniju.

Dim, tišina i polu-tama koju povremeno presecaju svetla atraktivnog sportskog automobila u biserno beloj boji... Sve je obavijeno mistikom, a postavljena scenografija daje efekat napetosti poput nadolazeće kulminacije u nekom akcionom trileru.

Foto: Aleksandar Savin Foto: Aleksandar Savin

Ne, ovde nije reč o snimanju filma sa holivudskim “facama” u glavnim ulogama, već o visokobudžetnom komercijalnom snimanju na tajnoj lokaciji u okolini Beograda, u kom su učestvovale trkačke “face” – legendarni finski vozač i dvostruki šampion Formule 1 Mika Hakkinen i naš proslavljeni automobilista Andrej Kulundžić.

Daljinac baner

A kada se na jednom mestu nađu dva automobilska asa, i to u društvu rasnog sportskog automobila, urlik motora, miris spaljenih guma, brzina i akcija su zagarantovani. Baš kao i dobra zabava u pauzama između setova, jer Andrej i Mika se odavno poznaju, a iz sveta trka povezuje ih to što su obojica vozili Porše Superkup.

Doduše, za razliku od Andreja Kulundžića koji je proveo četiri uspešne sezone u sedištu “poršea 911”, “Leteći Finac” se svojevremeno pojavio kao gost u ovom takmičenju i jedan je od malobrojnih koji su sa specijalnom pozivnicom uspeli da pobede.

Foto: Aleksandar Savin Foto: Aleksandar Savin

Budući da je čitav ovaj projekat postavljen na izuzetno visok nivo te prati najsavremenije svetske standarde, koji podrazumevaju i embargo na objavu informacija, za sada nismo u mogućnosti da vam otkrijemo više detalja.

Ipak, ova nesvakidašnja priča se ovde ne završava... Budite uz Top Speed i Telegraf jer ćete uskoro biti u prilici da pogledate kompletan “behind the scenes” prilog sa više ekskluzivnih fotografija i video snimaka.

Foto: Aleksandar Savin Foto: Aleksandar Savin

(Uroš Dedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hjooo

    10. mart 2017 | 20:41

    Bog!

  • Niko

    10. mart 2017 | 20:41

    Ee da ste vi meni zivi i zdravi on je bio u dec. prosle godine samo sto je sve bila velika tajna. Sastanak se desi u simanovcima u Pinku i odma posle je otiso.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA