≫ 

Terziću, MARŠ: Navijači OFK Beograda su ovim transparentom poručili direktoru Zvezde da ide iz kluba!

Zaposleni u klubu sa Karaburme nisu primili platu 24 meseca

  • 16

Situacija u OFK Beogradu je krajnje alarmantna.

Klub sa Karaburme je od eliminacije iz Superlige nastavio strmoglavo da ponire i samo čudo može spasiti "romantičare" ispadanja u trećeligašku konkurenciju.

OFK je trenutno "zakucan" na poslednjem mestu tabele Prve lige sa samo jednom pobedom u 16 kola i devet sakupljenih bodova.

Klub je praktično u rasulu: stadion je ruiniran, zaposleni nisu primili plate 24 meseca (?!), a fudbaleri igraju "za kikiriki"...

Za ovakvo stanje u klubu najverniji navijači okupljeni u grupu "Plava Unija" krivicu svaljuju na bivšeg predsednika kluba Zvezdana Terzića koji je i po odlasku na funkcionersko mesto u Zvezdu, i dalje neko čija je poslednja u OFK Beogradu.

Revoltirani, navijači OFK Beogarda su na utakmici sa BSK Borčom, kojoj je prisustvovao i Terzić, istakli transparent uperen protiv njega koji neodovoljivo podseća na one koji su nekada bili redovni na tribinama "Maksimira" u rukama "Bed Blu Bojsa" kada su vodili rat protiv Zdravka Mamića.

- Stop okupaciji OFK Beograda! Svi na stadion dans u 14 da podržimo igrače u borbi za opstanak - stoji u proglasu Plave Unije kojim su pozvali na utakmicu sa komšijama sa druge strane Dunava.

Tužno na šta je spao nekada veliki OFK Beograd...

Daljinac baner

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brrrr

    10. mart 2017 | 15:59

    Nemojte tako sa jednim DOKTOROM.

  • čarls bronson

    10. mart 2017 | 16:14

    Od detinjstva navijam za OFK Beograd i nemam reči na sve ovo što se dešava sa klubom. Tužno je da se poništi i uništi sve ono što su stvorile generacije Skoblara , Ninoslava Zeca , Bogdana Turudije , Petkovića ,.......Da li je Zvekigator kriv ? Nije . Krivi su svi oni iz uprave koji su znali šta se radi, a nisu reagovali . Krivi su pravosudni organi koji su pokrenuli postupak protiv njega pa onda odustali iz "nepoznatih" razloga ,ali to je sasvim normalno u ovoj tzv. državi.

  • Car

    10. mart 2017 | 16:30

    Ako, ako.. samo vi pustajte Zvezdu. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA