Valensija spasava Gameira iz PSŽ

PSŽ pravi planove za dolazak velikih zvezda, a napadač koji je prošlog leta stigao iz Lorijena se ne uklapa u najnovije planove i na putu je ka Španiji

  • 0

Iako je prošlog leta došao kao veliko pojačanje i iako je bio najefikasniji napadač ekipe, Kevin Gameiro je na izlaznim vratim francuskog PSŽ. Mladi napadač se ne uklapa u ambiciozne planove bogatih arapskih vlasnika, koji žele nsamo velike zvezde u ekipi, a Gameiro i pored dobrih partija nije "veliko ime"... Spas za Gameira bi mogla da bude španska Valensija.

On je na pragu prelaska u Valensiju i već je usaglasio ličlne uslove transfera s novim klubom. Valensija je i pršolog leta pokazivala interes za 25-godišnjeg Gameira koji ima i devet nastupa za francusku reprezentaciju, ali nije bio na spisku "trikolora" na Euru. Novi trener "slepih miševa" Maurisio Pelegrino insistira na dolasku Francuza posebno posle prodaje napadača Adurica u Atletik Bilbao.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA