Veličković stiže u Baskiju kao zamena za Teletovića

Posle raskida ugovora sa Realom, srpski reprezentativac je na meti brojnih klubova, a Kaha Laboral je među najzainteresovanijima

  • 0

Mimo svih očekivanja, Real Madrid odlučio je da raskine saradnju sa našim košarkaškim reprezentativcem Novisom Veličkovićem, što je automatski Srbina lansiralo u zvezdu prelaznog roka u Evropi. Mnogi klubovi bi ga želeli, a danas se najglasnije pominje ime Kahe Laboral.

Baskijski klub ovog leta ostaje bez naboljeg igrača Mirze Teletovića, koji će najverovatnije prihvatiti zov Amerike i pojačati Bruklin Netse, a potpisivanje ugovora se očekuje posle 11. jula. Čelnici Kahe Laboral već razmišljaju o zameni za Teletovića, a izbor je izgleda pao na Veličkovića. Kaha Laboral je ove sezone ispala u polufinalu plej-ofa španske lige od Reala, a glavni "krivac" za to bio je Novica, koji je pružao blistave partije u polufinalnoj sertiji i bio najbolji igrač "kraljevića". Baskijci nisu zaboravili Veličkovićeve igre i pokušaće da ga dovedu, čime se odsustvo Teletovića ne bi mnogo osetilo, jer srpski košarkaš važi za jednu od najboljih "četvorki" Evrope.

Pored Kahe Laboral, pominju se i imena nekih grčkih klubova, kao i Barselone.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA