≫ 

Zvezda se setila velikog navijača Dragana Nikolića, a jedan dečak ostavio mu je na grobu cvet u vazi sa grbom kluba! (FOTO)

Momak koji se zove Dejan doneo je cveće na grob, a na vazu je zalepio grb voljenog kluba popularnog glumca

  • 7

U subotu 11.marta 2017.godine navršava se godina od smrti velikana srpskog glumišta, i velikog Zvezdaša, gospodina Dragana Nikolića.

Košarkaški klub Crvena zvezda setio se godišnjice velikog umetnka koji je bio veliki navijač crveno-belih

- Ko za njegovog života nije (a takvih je bilo malo), imao je od tog 11.marta 2016.godine, 365 dana da shvati da je iz velikog „Gage" ostala praznina koja ne može da se ispuni, svime što je za života radio: kao čovek, glumac, Zvezdaš, i jedinstvena pojava koju su Srbija, Beograd, Crveni Krsti i Čubura, koju je toliko voleo, imali.

-Taj „Gospodin mangup" i poslednji urbani simbol grada Beograda, je u svom velikom opusu, uvek nalazio mesta i za svoju Crvenu zvezdu, koju je voleo na svoj jedinstven, ali tako iskren način.

- Svojevremeno pre velike glumačke karijere, košarkaš, kasnije zaljubljenik i u fudbal, bio je medijska ličnost SD Crvena zvezda 2007.godine - navodi se u podsećanju Crvene zvezde.

Printskrin: youtube/MrRedStarBelgrade Printskrin: youtube/MrRedStarBelgrade

Zbog bolesti, Milena Dravić nije imala snage ni da danas, na godišnjicu smrti svog Dragana, poseti njegov grob. Mi smo otišli tamo, a odmah za nama stigao je i dečak koji nam se predstavio kao Dejan. Dejan je Milenin komšija, sa Vračara, koji je doneo svoj, ali i Milenin buket cveća.

Inače, Dejan je na vazu za cveće zalepio grb “Crvene Zvezde”, s obzirom na to da je Gaga bio vatreni Delija. Kako je rekao skromni dečak koji nije želeo da se fotografiše, “obožavao je kada mu donesem neki njihov dres

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    11. mart 2017 | 14:27

    Jedan je Gaga Nikolić.

  • Milica

    11. mart 2017 | 14:38

    Bravo za dečaka. A mi ćemo se sećati Gage dok smo živi. Anđeli neka ga čuvaju

  • Dejan

    11. mart 2017 | 14:14

    Covjek velikog srca,ikona nase glumacke scene,odmaraj se sad,zasluzio si...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA