≫ 

Aca Lukas ispričao kako je Deki Stanković učio fudbalere Intera da pevaju njegov veliki hit! (VIDEO)

Deki je znao da pošalje avio po mene i bend da dođemo u Milano da bi svirali na rođendanu njegove supruge, ispričao je popularni pevač

  • 8

Popularni pevač Aca Lukas gostovao je u emisiji "Goli Život" na Televiziji Hepi 2014. godine pred svoj koncert u Areni kada je i otkrio da su mnogi fudbaleri pevali sa njim na splavovima.

>>>Aca Lukas otkrio čega bi se odrekao za Zvezdinu evroligašku titulu (VIDEO)

Lukas je ispričao kako su se fudbaleri Zvezde i partizana provodili na splavovima dok je on pevao, a otkrio je i kako je Deki Stanković naučio Holanđanina Vesli Snajdera da peva pesmu "Daleko si"

- Ima puno fudbalera koji su pevali samnom. Mnogo vole da pevaju. Bila je mnogo generacija, oni su pravi veseljaci. Bila ona generacija Zvezde šampionska na čelu sa Ljupkom Petrovićem, koji su dolazili zajedno kao porodica svake nedelje.

- Posle toga je došla generacija Partizana sa Savom Miloševićem i ekipom. I oni su bili šampionska ekipa.

- Savo Milošević zna sve pesme napamet. Deki Stanković obožava muziku, šmeker, veseljak i pravi momak. Obožava muziku, zna sve pesme ne možeš da mu nađeš pesmu koju ne zna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

-  Stanković je pravi šmeker, osim što ga volim kao fudbalera i što mi je najveći ljubimac, on je veliki laf. Imao sam puno lepih stvari sa njim, puno žurki.

- Čovek ima i ne žali da plati. Pošalje nam avion da bi došli u Milano ja sa sve bendom da sviramo na rođendanu njegove supruge. Skoro me je zvao Deki, valjda su bili u karantinu, i dao mi na telefon ne znam ko je bio valjda Snajder, koji  mi je pevao "Daleko si" Sve ih je Deki naučio da pevaju naše pesme - ispričao je Lukas.

Pogledajte video i Acinu priču od fudbalerima i Dekiju Stankoviću na 4. minutu ovog videa

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majstor

    11. mart 2017 | 14:41

    Skoro te zvao Deki i bio u karantinu? A da neko Aci Lukasu kaze da je Deki prestao sa fudbalom?

  • Kralj-CZ

    11. mart 2017 | 14:33

    Hahaha, bravo legende !

  • Simke

    12. mart 2017 | 10:46

    Mene vise ineteresuje zasto je Partizan napisan malim slovima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA