≫ 

Gagi dobija ugovor karijere: Bivši kapiten Partizana prelazi u Španiju

Dragan Milosavljević menja klub i državu

  • 0

Dragan Milosavljević igra svoju poslednju sezonu u Albi, sudeći prema izveštajima koji stižu iz Španije.

Za bivšeg kapitena Partizana i miljenika navijača crno-belih zainteresovana je, i to već dugo, Unikaha koja je konačno ugrabila priliku da dobije igrača koga godinama prati, još iz vremena kada je popularni Gagi bio u Partizanu.

Španski portal Diariosur otkriva da su pregovori čelnika Andalužana i Milosavljevićevig zastupnika u poodmakloj fazi, i da je preostalo da se utanače sitni detalji kako bi sporazum bio kompletiran.

Milosavljeviću ugovor sa Albom ističe na kraju sezone.

Ove sezone, upravo protiv Unikahe u okviru Evrokupa Milosavljević je pružio odlične partije (u prvoj utakmici 11, u drugj 22 poena) i time učvrstio vođstvo španskog kluba u svom stavu da ga dovedu, i to što pre, jer je za srpskog beka zainteresovano još nekolicina klubova čiji su finansijski kapaciteti širi nego aktuelnog polufinaliste Evrokupa.

I pozitivna iskustva sa Nemanjom Nedovićem i Dejanom Muslijem, koji igraju sjajno kod Đoana Plaze, su razlog više da u Unikahi veruju kako sa još jednim proverenim srpskim igračem neće biti greške.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA