≫ 

Olimpijski šampioni od nedelje na okupu!

U ponedeljak će biti organizovana dva treninga, u utorak se putuje u Zrenjanin

  • 0

Reprezentativci Srbije u vaterpolu će se u nedelju uveče okupiti na treningu u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku. Posle duela sa Rumunijom u Kragujevcu u prvom kolu kvalifikacionog dela Svetske lige, selektor Dejan Savić će okupiti sve igrače koji su osvojili olimpijsko zlato u Riju.

Srbija u utorak igra u Zrenjaninu protiv Nemačke.

Sve osim naravno Živka Gocića i Slobodana Nikića koji su završili sjajne reprezentativne karijere. Na treningu će sutra uveće biti: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić, Filip Filipović, Duško Pijetlović

(Pro Reko), Sava Ranđelović i Nemanja Ubović (Breša), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Milan Aleksić, Andrija Prlainović (Solnok), Branislav Mitrović, Miloš Ćuk (Eger), Nikola Jakšić i Đorđe Lazić (Parizan),

Strahinja i Viktor Rašović (Barseloneta)

- Na ovaj način ulazimo u sezonu u kojoj je glavni cilj Svetsko prvenstvo. Dobro je da se malo vidimo, da radimo i igramo. Drago mi je što ćemo igrati u Zrenjaninu jer na taj način nastavljamo praksu da se predstavimo gradovima u Srbiji - rekao je selektor Dejan Savić.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Upravo je selektor Savić bio inicijator sjajne ideje prošle godine kada je organizovana "mts Turneja šampiona". Tada je vaterpolo reprezentacija igrala u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, a organizovana je i poseta Kosovu i Metohiji.

Daljinac baner

- Kada smo bili na Zlatiboru, trenirali smo u novom bazenu u Užicu. Žao mi je što pred Rio zbog hladne vode nismo sa Madjarima igrali u Smederevu. Imali smo turnir u Boru, igrali i u Šapcu, Subotici,

Kruševcu. I uvek je bilo prelepo, videli smo koliko navijači cene ono što radimo, ali to je i obaveza za nas - dodaje Savić.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA