≫ 

Jovetić izašao 1 na 1 s golmanom, a zatim ga ponizio i ubacio loptu u praznu mrežu (VIDEO)

Crnogorski fudbaler igra kao preporođen od kako je došao u Španiju

  • 5

Stevan Jovetić nastavlja da briljira u dresu Sevilje i igra kao preporođen od kako je stigao u Španiju. Ponovo je postigao gol, ovoga puta u duelu protiv Leganjesa, gde je Sevilja stigla samo do boda (1:1).

Za taj bod je zaslužan upravo Jovetić, koji je pred kraj prvog poluvremena izjednačio nakon što je posle sjajnog duplog pasa izašao sam pred golmana Leganjesa, zatim loptu prebacio preko njegove glave, i onda ubacio loptu u praznu mrežu.

Bio je to gol za izjednačenje, nakon što je Leganjes već u 3. minutu poveo golom Gabrijela. Sevilja do kraja meča nije uspela da potpuno preokrene meč i vezala je drugi uzastoni remi, posle koga već ozbiljnije gubi korak za vodećim klubovima, Barsom i Realom.

U prvoj utakmici 27. kola Valensija i Sporting Hihon su takođe odigrali 1:1.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duro

    11. mart 2017 | 21:30

    Šta ponizio ti si glup novinar, ovo je jedna obična akcija sa lepim krajem. Ti ne znaš šta znači reč poništiti ili si pristrasan pa tako jadno izveštavaš

  • DRAGUTIN

    11. mart 2017 | 19:05

    Cemu ovakav naslov? Decko nije ponizio golmana vec je prvo hteo da ga prebaci suton ali je golman to skinuo i tako mu se lopta odbila opet i ispalo

  • Dare

    11. mart 2017 | 19:01

    Slepci..nereseno sa leganesom igraju..oce te titulu,dobicete je malo sutra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA