≫ 

Penal koji možda odluči šampiona Hrvatske: Pokazao golmanu gde će da šutira, ali ovaj mu nije poverovao (VIDEO)

Bezjak doneo radost Rijeci u jadranskom derbiju

  • 0

Jadranski derbi završen je bez pobednika, pošto su Hajduk iz Splita i Rijeka remizirali sa 1:1. Rijeka može da bude zadovoljnija bodom, pošto je do njega došla sa penala u 80. minutu. Bezjak je sigurno izveo udarac sa bele tačke, a prethodno je u 33. minutu Hajduk poveo golom Hamze Berija.

Bezjak je pred šut sa bele tačke imao potez rukom ka levoj strani, što je malo i zbunilo golmana Hajduka, koji se ranije bacio. Napadač Rijeke je na kraju šutnuo baš u levu stranu koju je rukom i pokazao i doneo veliko slavlje navijačima koji su došli na Poljud iz Rijeke.

>>> Torcida isprozivala Armadu četničkom pesmom, transparentom na ćirilici i sramnim skandiranjem "Ubij Srbina"! (VIDEO)

Kuvalo je na tribinama Poljuda, a pale su i žestoke međusobne prozivke navijačkih grupa - Torcide i Armade. Bilo je tu i skandaloznih povika ''ubij Srbina'', a na kraju ča i incident u kome je jedan navijač Hajduka utrčao na teren i jurio sudije po terenu.

Rijeka posle ovog boda ima četiri više na prvom mestu na tabeli u odnosu na Dinamo iz Zagreba, koji je prethodno savladao Split sa 4:0.

Pogledajte i sve golove:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA