Hrvati oduševljeni dominacijom Stošića, Darko nam je otkrio i recept za drugu odbranu pojasa! (VIDEO)

Dobra sprema i taktika presudili Bugarinu

  • 7

Srpski MMA borac Darko Stošić odbranio je titulu FFC savladavši Emila Zaharijeva na spektaklu u Atini, a za odličan epilog zaslužna je pažljivo birana taktika.

- Drugi put sam odbranio pojas FFC-a, protiv dobrog i iskusnog borca Emila Zaharijeva koji ima preko 30 mečeva. Imao sam dobar kamp, bio sam potpuno spreman i to se isplatilo. Borba se zavrsila u prvoj rundi, nisam to očekivao, ali isplatila se dobra taktika koju sam napravio sa mojim trenerima Stipom Drvišem i Nikolom Pavkovićem - kaže Stošić za Telegraf.

On je zadržao pojas u FFC organizaciji na spektaklu FFC28 u Grčkoj, a pripremao se u timu čuvenog Kro Kapa u Zagrebu, a njegov takmac nije umeo da izdrži pet lou kik udaraca u dva minuta. I hrvatski komentatori su bili oduševljeni njegovim nastupom, što možete pogledati u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mario

    12. mart 2017 | 13:28

    Taj Stipe je pomagao i Mirku Krokopu aa swi znaju kakav je Mirko Borac tako da nije promasaj sto imas takvog coveka u svojoj blizini ako hoces neki uspeh u karijeri!

  • Krsta

    12. mart 2017 | 15:09

    Naslednik mirka cro.....samo tako.

  • Перагеније

    12. mart 2017 | 14:46

    "Кро кап" је именом Мирко, а презименом Филиповић - српска продана душица. Доћи ће време као пре 100 година, када су се Хрвати дивили Србима. Полако, живот се не може (на дуже стазе) преварити.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA