Ronaldo uskoro dobija blizance, a majka nije ona na koju ste prvo pomislili

Portugalac je radosnu informaciju podelio sa najbližim prijateljima i porodicom, a mediji su uspeli da dođu do nje

  • 4
Foto: Guliver/Philipp Schmidli/Getty Images Foto: Guliver/Philipp Schmidli/Getty Images

Kristijano Ronaldo prema izveštaju svetskih čeka blizance i navodno bi trebalo uskoro da ih dobije, jer je porođaj sve izvesniji. Iako je trenutno u vezi sa Georginom Rodrigez, majka deteta je ista ona sa kojom već ima sina Kristijana mlađeg.

>>> MISTERIJA RONALDOVOG SINA: Ko mu je majka i zašto je nigde nema?

Njen identitet nije poznat široj javnosti, ali je poznato da je iz Amerike. Kako piše San, iz izvora bliskih Ronaldovoj porodici, on i njegova porodica jedva čekaju da upoznaju nove članove njihove porodice.

- On i dalje čuva svoj privatan život, ali je rekao najbližima i prijateljima da će uskoro dobiti blizance. Oseća da je pravo vreme da njegov sin dobije braću sa kojom će odrastati - rekao je izvor britanskog tabloida.

Kristijano Junior sada ima 7 godina, a zbog Ronaldovih profesionalnih obaveza o njemu najviše brine Kristijanova majka Dolores. Ona je u svojoj autobiografiji otkrila da nekada Ronaldov sin pita za majku, ali nikada mu nisu rekli pravu istinu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Kristijanjino nas nekada pita za majku. Jednom smo mu rekli da je u raju, ali drugi u porodici nisu bili zadovoljni tim odgovorom. Na kraju smo mu rekli da putuje svetom, pa onda zaćuti, zaboravi i ne pita više ništa. Ako kasnije u životu bude želeo da zna ko mu je mama, to će biti njegova odluka i niko neće moći to da spreči - otkrila je Dolores Aveiro.

Zanimljiv je i podatak da je Ronaldo ušao u vezu sa Irinom Šajk baš 2010. godine, kada je i rođen njegov sin Kristijano Junior. Slična situacija je i sada, pošto je od nedavno u vezi sa španskom manekenkom, sa kojom je započeo romansu u novembru 2016, kada je, očigledno već znao da će dobiti blizance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    12. mart 2017 | 14:45

    Sve ode u vraga i porodica i društvo i kumstvo i majčinstvo i očinstvo.Ratovi ne trebaju.

  • gorgonzola

    12. mart 2017 | 15:24

    Istina da mi je mrzan ali lik je pametan, plati lijepo surogat majku i nije ga strah da ce ga jurit za milione a sa druge strane izlazi svake sedmice sa drugom

  • Vuk

    12. mart 2017 | 14:08

    A odrastanje UZ majku??..Fora,bogatih gey parova..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA