SRBIN NIKOM NE OSTAJE DUŽAN: Čavić nastavio verbalni rat sa Feplsom, odgovorio mu još brutalnije (FOTO)

Nastavlja se verbalni rat na društvenim mrežama između nekadašnja dva velika rivala u bazenu

  • 7

Rat na društvenim mrežama između Milorada Čavića i Majkla Felpsa se ne stišava. Komentar srpskog plivača, u kojem je izrazio sumnju na doping testove najtrofejnijeg olimpijca svih vremena, pre nekoliko dana izazvao je mnogo bure, a ubrzo je i Felps besno odgovorio Čaviću.

>>> Felps žestoko odgovorio Čaviću na optužbe za doping: Možeš da odeš i vidiš rezultate mojih testova! (VIDEO)

Ipak, usledio je novi odgovor srpskog plivača, koji se oglasio na Instagramu uz poruku da je on 2009. godine redovno izveštavao javnost o rezultatima testiranja krvi na svaka tri meseca, a da se Felps tek sada javio da priča o dopingu.

On mu je postavio ključno pitanje, zašto tek sada pruča o tome, da li zato što ima više slobodnog vremena i da li to ranije nije radio jer je bio zauzet igranjem igrica i onlajn pokera.

- Ima mnogo negativne kritike od strane ljudi koji ne razumeju u doping kontrolu, ne razumeju osnovne razlike i koristi od proteina i ugljenih hidrata. Koliku težinu imaju reči u borbi protiv onih koji varaju, ako današnje zvezde odbijaju da stave svoj novac na ono o čemu govore?

Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images

- U ovom trenutku vlada strašna tišina. Ja sam 2009. godine redovno izveštavao javnost o rezultatima testiranja krvi. I to na svaka tri meseca, na svom zvaničnom sajtu. Kako vam se to čini kada pričate javno o tome?

- Samo jedan jedini sportista se priključio pokretu za Biološke pasoše a to je, eto, bio Rus - Jevgenij Korotiškin, i niko drugi. A što se tiče svih vas, koji verujete Felpsu, ne sporim njegovu sportsku veličinu, samo pitam: Zašto se javljaš tek sada? Imaš više slobodnog vremena?

- Mogao si i ranije da izdvojiš delić vremena makar za kratko saopštenje o podršci, ili bar za mali uzorak krvi, između igranja igrica i onlajn pokera - odgovorio je Milorad Čavić.

A post shared by Milorad Cavic (@milorad_cavic) on

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    12. mart 2017 | 14:53

    Brutalno, bravo Čavke.

  • Giks

    12. mart 2017 | 15:20

    Podrska Cavicu, ali zasto se nisi oglasio kada ti je ukradena zlatna medalja od strane Felpsa. Na svim snimcima se videlo da si za saku pre njega dotakao zid a ti si Cavke cutao. Plasio si se da ti ne nameste, pa da te diskvalifikuju ni krivog ni duznog. Nisi Cavke imao hrabrosti nego si cutao. Zato je bolje da i sada cutis i ne poteciras to pitanje. Ti ces bez obzira na sve za nas sijati zlatom i ostaces legenda.

  • brana

    12. mart 2017 | 15:18

    A sta su Ameri ikada posteno osvojili i zaradili?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA