≫ 

ŠOK U ŠPANIJI: Barselona izgubila odmah posle istorijskog podviga protiv PSŽ-a! (VIDEO)

Ovim porazom je Barsa ozbiljno sebi zakomplikovala situaciju

  • 4

Deportivo je šokirao Barselonu, nanevši joj treći poraz u sezoni! U utakmici 27. kola Primere, aktuelni španski šampion izgubio je rezultatom 2:1.

Izgleda da je inspiracija u istorijskom preokretu protiv Pari Sen Žermena prošle nedelje rezultirala manjkom motivacije protiv daleko manje ozbiljnog rivala.

Međutim, Deportivo je odlučio na svom terenu pokaže da se ne plaši šampiona.

Pred kraj prvog poluvremena, domaćin je poveo i to posle prvog kornera kojeg su izveli. U gužvi se najbolje snašao Joselu, u 40. minutu je svojim trećim golom u sezoni matirao Ter Štegena.

Već na samom startu drugog dela igre je Barselona izjednačila preko Luisa Suareza, ali se Deportivo nije mnogo potresao zbog toga.

Nastavio je da pritiska istrošenog protivnika, pa je nagrada došla u vidu novog gola Bergantinosa u 74. minutu, i to opet posle kornera.

Ovim porazom je Barsa ozbiljno sebi zakomplikovala situaciju: ukoliko večeras Real savlada Betis, znači da će preuzeti vodeću poziciju na tabeli sa dva boda više.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA