Božović posle Javora: Bilo je napeto i neizvesno do 2:0...

Utisci Grofa posle rutinske pobede Beograđana

  • 0

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle pobede njegovog tima protiv Javora.

Crveno-beli su upisali rutinski trijumf (3:0) koji je mogao da bude i ubedljiviji, no Grof nema zamerki. Za Zvezdu je najvažnije da je osnovni zadatak ispunjen.

- Utakmica je bila napeta i neizvesna do našeg drugog gola. Nakon tog pogotka mislim da smo rutinski priveli meč kraju. Da je na poluvremenu bilo 0:0, sigurno da bismo sebi dosta otežali posao. Nastavljamo naš put ka tituli i okrećemo se narednom susretu - rekao je Božović.

Raskvašen teren je učinio svoje pa su igrači pravili greške koje obično ne prave.

- Za naše uslove danas je zbog kiše podloga bila dosta brza. Bilo je malih tehničkih grešaka usled toga, ali raduje me veliki broj lepih akcija i šansi koje smo stvorili. Zahvaljujem se i navijačima koji su danas došli da nas podrže.

Osvrnuo se i šef struke crveno-belih na učinak strelaca golova Ruiza i Kange.

- Ruiz je dobar igrač. Tokom januara bio je u Kostariki i nemamo uvid u to koliko je tamo trenirao. Smatram da fizički još uvek nije maksimalno spreman. On dosta pomaže odbrani i od njega kao i od čitave ekipe očekujem da u nastavku prvenstva igra još bolje. Što se Kange tiče on je tip fudbalera koji svakako upada u oči. Uvek se nudi saigračima i voli da ima loptu u posedu. Nesporno je da ima kvalitet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA