Mediji u Španiji prozivaju sudije da sude za Real: Zbog faula nad Brašancem Navas je morao da dobije crveni karton! (VIDEO)

Navodno, i u samom fudbalskom Barselona nisu mogli da ne primete Lahozov kriterijum suđenja

  • 10

U periodu smo kada se ekipama Barselone i Real Madrida prebacuje sa svih strana da imaju svesrdnu pomoć sudija, pogotovo u domaćem šampionatu.

Par nešto nesigurnijih mečeva bili su dovoljni da se fokus prebaci na arbirte i na njihove odluke u prelomnim momentima utakmicama, koje su uglavnom bile na štetu protivnika dva najveća španska kluba.

Nedavno je predsednik Viljareala išao toliko daleko da tvrdi da su sudije sa stadiona otišle sa pokolonima Real Madrida.

Nakon pobede Reala nad Batisom 2:1 posle preorketa, španski list "Mundo Deportivo", tradicionalno naklonjeniji Barseloni, u svom izveštaju je u prvim redovima istakao sudiju Matjua Lahoza.

Printskrin: mundodeportivo.com Printskrin: mundodeportivo.com

Pod naslovom da je "Real stigao do vrha tabele kroz kontroverzu" istaknuta je situacija iz 23. minuta utakmice, kada je sudija propustio da isključi golmana Kejlora Navasa koji je zaustavio Darka Brašanca na dvadesetak metara od gola. Očekivao se crveni karton, a na kraju nije dosuđen čak ni prekršaj.

Sličnog stava je još jedan sportski dnevnik "AS".

Navodno, i u samom fudbalskom Barselona nisu mogli da ne primete Lahozov kriterijum suđenja.

Pogledajte još jednom spornu situaciju:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA