≫ 

Ubio devojku, naredio da je bace psima, dobio 22 godine robije - sad je potpisao dvogodišnji ugovor u Brazilu?! (VIDEO)

Ubica potpisao sa drugoligašem kojeg su zbog njegovog dolaska napustili svi sponzori

  • 1

Brazilski golman Bruno Fernandes da Silva (32), koji je zaprepastio ne samo fudbalski svet 2010. godine kada je otkriveno da je naredio ubistvo svoje devojke Elize Samudio čije je beživotno telo bačeno psima - našao je novi klub!

Bivši čuvar mreže Korintijansa i Flamenga, koji je odležao sedam od ukupno 22 godine i tri meseca kazne, trenutno je na slobodi, s obzirom na to da je nedavno pušten iz zatvora na osnovu žalbe njegovih advokata, a samo nekoliko dana posle izlaska pronašao je klub u kome će nastaviti karijeru.

>>> Fudbaler ubica koji je svojom devojkom hranio pse - ponovo na terenu?! (VIDEO)

On je dobio dvogodišnji ugovor od drugoligaša Boa Esportea gde je u utorak predstavljen pred velikim brojem medija kojima je u startu, od strane predstavnika kluba, rečeno da izbegavaju pitanja koja nemaju veze sa njegovim angažmanom u novoj sredini.

- Veoma sam srećan zbog prilike koju sam dobio. Spremao sam se godinama za ovo - aludirao je na vreme provedeno u zatvoru tokom kojeg je održavao formu.

- Ljudi me gledaju kroz ono što je bilo u prošlosti, ali bog je otvorio vrata... Presrećan sam, motivisan. Hvala vam svima što ste ovde. Bog nam otvara vrata. Siguran sam da je to bog - rekao je Bruno Fernandes.

Sama činenica da je pušten iz zatvora bila je dovoljno šokantna za brazilsku javnost, a osećaj neverice je pojačan kada je postalo izvesno da će se vratiti da brani i da postoje klubovi koji mu nude posao.

Međutim, njegov novi klub je već osetio negativne efekte zbog odluke da dovede osuđenog ubicu, jer su se svi sponzori povukli onog trenutka kada je bilo jasno da će zločinac da potpiše.

Bruno, inače, ima i suprugu koja mu je, kako je podvukao, bila najveća podrška da se vrati fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA