Neca Mihajlović sa zicera prebacio Zemunelo, Golčine za Partizan dali oni od kojih se nije očekivalo! (VIDEO)

Neočekivana reakcija Partizanove sedmice

  • 0

Fudbaleri Partizana pobedili su Rad sa 2:0 u prvoj utakmic B lige koja je zvanično startovala u ponedeljak, a golove su postigli mladi Đorđe Jovanović i Vladimir Đilas.

Oni su vrhunski reagovali u 39. i 34. minutu, a posle utakmice Đilas je pohvalio novo takmičenje.

- U ekipi uvek imate po 23 – 24 igrača koji ne mogu standardno da budu među startnih jedanest ili imaju odgovarajuću minutažu u timu. Odličan način ne samo da igrači zadrže i poboljšaju postojeću formu već i da se nametnu struci kroz dobre igre i požrtvovanost na terenu. Drago mi je da sam postigao drugi gol za Partizan posle lopte koju je Đole ( prim. aut. Đorđe Jovanović) poslao u dubinu, a ja na svoj način doveo do gola. To govori da Partizan zaista ima dobar tim i da među nama vlada duh kolektiva i zajedništva.

Za razliku od njih, šansu nije iskoristio talentovani Nemanja Mihajlović, koji je u prošloj prolećnoj polusezoni bio jedan od najdominantnijih igrača Superligi. Sad je igrao potpuno neprepoznatljivo, uspelo mu je čak i da prebaci objekat Zemunela sa 10-ak metara, kada je mreža bila nebranjena. To možete pogledati na 1.49 priloženog snimka.

Prvi gol je na 1.27, Jovanović je vrhunski sebi namestio loptu na volej, dok je Đilas praktično u padu šutirao nisko u sam ugao (2.19).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA