Datomea potresla povreda Bogdanovića, čeka se magnetna rezonanca u Istanbulu! (VIDEO)

Strepnja u taboru turskog kluba

  • 4

Košarkaši Fenerbahčea uplašeni su zbog povrede Bogdana Bogdanovića, koji će u Istanbulu biti podvrgnut dodatnim testovima i magnetnoj rezonanci, jer se strahuje da je obnovio povredu zgloba.

Bogdan je u ovoj sezoni već pauzirao tri meseca zbog povrede skočnog zgloba, a protiv Bamberga je u trijumfu nezgodno doskočio sa bolnom grimasom i bio je na ivici suza, što je potreslo saigrače.

- Osećam se veoma loše zbog Bogdana, osećam se tako svaki put kad se neko povredi, naročito kad je u pitanju moj saigrač. Bogdan je već prošao kroz ovu povredu i nadamo se da ovaj put nije tako ozbiljno, sačekaćemo rezultate magnetne rezonance - rekao je Luiđi Datome, a glavnu ulogu je u većem delu meča sada preuzeo Bobi Dikson.

- Morali su drugi igrači da se istaknu, kad već njega nije bilo, važno je da smo kao tim krenuli napred i pobedili. Naravno, Bogdan je važan deo ekipe, drugi su samo morali da preuzmu odgovornost, zato nas ima 12 - naveo je Dikson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan S FCRS

    17. mart 2017 | 02:04

    Bogdane srbine nadam se da nije ozbiljno! Gadno izgleda, samo da je sve ok

  • Pablo

    17. mart 2017 | 00:57

    Vidi se lepo na kraju...drz se Bogdane brz oporavak.

  • Dragan S.

    17. mart 2017 | 08:39

    Ova povreda je posledica odluke Obradovića da Bogdanović, posle oporavka od poslednje povrede, igra u proseku skoro 35 minuta po meču.Takvo forsiranje Bogdana je neminovno prouzrokovalo novu povredu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA