Ovu reč skoro nikada niste mogli da čujete od Čovića, ali je predsednik Zvezde morao da je izgovori!

Prvi čovek crveno-belih imao je poruku za navijače

  • 9

Košarkaši Crvene zvezde su u četvrtak veče ostvarili značajnu pobedu u Evroligi u borbi za plasman u TOP 8, a već u nedelju sledi jedan od najvažnijih mečeva u sezoni za crveno-bele.

Meč protiv Budućnosti u okviru polufinala ABA lige. Da je nedeljna utakmica od velike važnosti govore i izjave prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića.

>>> Posle pobede u Milanu, sada se tačno zna šta treba Zvezdi za plej - of Evrolige!

- Želim na početku da se još jednom osvrnem na jučerašnju utakmicu, i zahvalim našim navijačima na ogromnoj podršci. Bili su nam bukvalno vetar u leđa, velika podrška tokom svih 40 minuta… osetio sam se kao da igramo u Beogradu, a ne u Milanu. Ipak, ta pobeda je već prošlost, moramo da mislimo na budućnost.  Ostvarili smo ove sezone mnogo velikih pobeda u Evroligi, nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plej of , što bi bio ogroman uspeh - rekao je Čović i dodao:

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

- Ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost... Da bi i sledeće sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope, i bili deo te elite i Evrolige, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone – a to je osvajanje ABA lige! Imamo sistem, imamo kvalitet, ali da bi došli do tog cilja, potrebna nam je podrška navijača, koji su nam mnogo puta u prošlosti pomogli, kao uostalom i u četvrtak u Milanu.

Nastavio je Čović dalje...

- Zato apelujem na sve kojima je crveno-bela boja u srcu, da budu sada tu, kada nam je najvažnije! Ja retko koristim termin "moramo”, ali u nedelju zaista MORAMO da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu!!! Utakmica koja nam se bliži poprima dozu "mističnosti” jer se dešavaju neke "zagonetne” stvari. Sve to neće biti važno niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina! Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedelju i da budemo kao jedan - jasan je bio Ćović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA