LUDOST: Prvi pik sa NBA drafta pokušava da zaštiti obrve!

Zbog čudnih i skoro spojenih obrva Entoni Dejvis, krilni centar Univerziteta Kentaki, dobio nadimak "Fear the Brow" i "Raise the Brow"

  • 0

Entoni Dejvis, najverovatnije prvi pik NBA drafta, koji će se u noći između četvrtka i petka održati u Njuorku, već je zvezda iako nema ni minut staža na "velikoj košarkaškoj sceni".

Krilni centar Kentakija i momak sa odličnim osećajem za blokadu u Americi prepoznatljiv je i po čudnim obrvama, koje sada želi da zaštiti kao "trejd" mark.

- Ne želim da iko pokuša da održava obrve kao ja da bi kasnije pokušao da napravi profit - rekao je Dejvis i dodao:

- Moja porodica i ja ćemo sve uraditi kako bismo naše obrve zaštitili pošto su jedinstvene.

U pravu je, a Dejvis je još u svojoj debi sezoni na koledžu bio poznat po grimasama. Zbog zaista čudnih obrva, spojenih kao jedna, Dejvis je dobio nadimak "Fear the Brow" (oseti strah obrve) ili "Raise the Brow" (podigni obrvu).

Zbog ova dva nadimka, budući član Nju Orleansa pokušaće da zaštiti i ove dve fraze! Sličan zahtev podneo je pre nekoliko dana i Džeremi Lin, košarkaš Njujork Niksa, koji je uspeo da doživi "svojih pet minuta slave". Lin je podneo papire kako bi zaštitio frazu "Linsanity".

Ipak, prvi koji je pokušao da "položi pravo na izjavu" bio je legendarni Pet Rajli, trener koji je tražio da se "ne eksploatiše izreka "Three-Peat", nadajući se da će 1989. godine sa Lejkersima osvojiti treću uzastopnu NBA titulu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA