≫ 

Lud meč na Banovom brdu: Hrabra Čuka bez podviga, Zvezda iščupala 4:3! (VIDEO)

Adrenalinski meč okončan trijumfom branilaca titule!

  • 96

Odavno u Superligi nije prštalo kao u duelu Čukaričkog i Crvene zvezde! Domaćini su na Banovom brdu uspeli dva puta da izjednače, ali je Zvezda odnela ceo plen sa 4:3!

Rano je povela Zvezda sa 2:0, Čukarički je to anulirao na startu drugog poluvremena, kasnije je preko bivšeg igrača crveno-belih izborila i 3:3, ali je u završnici meča Anđelković zakucao loptu u mrežu i razrešio dileme.

>>>Navijači Zvezde su se pitali zašto ne igra, Grof ga je napokon vratio u ekipu za meč sa Čukaričkim!

>>>Delije palile zastavu Albanije u centru Milana (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sve je počelo jednostavnim pasom Kange za Boaćija i 1 na 1 sa Petrićem, što je afrički fudbaler rutnski rešio, a Kanga je nastavio da dominira sredinom terena. Mnogo prostora su mu ostavljali domaći igrači, to je Lalatovića izbacivalo iz takta, a nešto slično dogodilo se malo kasnije. Kanga je uputio loptu Donaldu, koji je iznudio penal za 2:0.

Iako je Kanga insistirao da izvede najstrožu kaznu, kapitenski je Luković preuzeo loptu i odgovornost, a Čuka je polako krenula da se opušta i igra otvorenije. To je dalo rezultat pred kraj poluvremena, doduše, više zahvaljujući kiksu Anđelkovića.

Na jednu bezazlenu loptu je očajno reagovao i umesto rutinske intervencije viđen je faul za penal, Ožegović se odlično pokazao kao realizator. To je Čuki dalo krila za nastavak, Kajević je iskoristio gužvu u 16 metara i izjednačio u uvodnim minutima nastavka, pa je Zvezdi dodatno bio otežan posao.

Igralo se potpuno otvoreno, Petković je pri jednom prodoru potpuno iznenadio golmana Petrića koji je očekivao dodavanje, ali ne ispod njegovih nogu. Propustio je loptu do Boaćija za zicer, a onda je na scenu stupio Lalatovićev džoker. Nekadašnji igrač Zvezde Aleksandar Jevtić vrhunski je reagovao u 67. minutu i nije se libio da slavi gol protiv bivše ekipe, prepustio se potpunoj euforiji domaćih navijača, a kasnije je mogao da postane heroj meča.

Sa peterca je na pas Ožegovića ipak prejako gađao, a to je kaznio Anđelković, koji je u 83. minutu dobro reagovao na Boaćijevo spuštanje lopte.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Čukarički - Crvena zvezda 3:4

(Ožegović 44p,  Kajević 47, Jevtić 67 - Boaći 7, 54, Luković 15p, Anđelković 83)

Čukarički: Petrić, P. Jovanović, Lagator, Mašović, Bogosavac, Docić (od 34. Srnić), Bojić, Zorić (od 63. S. Jovanović), Kajević, Obradović (od 52. Jevtić), Ožegović

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Milić (od 61. Srnić), Kanga (od 78. Ristić), Plavšić (od 78. Vujaklija), Boaći.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    19. mart 2017 | 16:36

    Grobari koji komentarisu pod hitno da se jave svom izabranom lekaru zbog lecenja kompleksa zvezde i kompleksa sudije!

  • Nesa

    19. mart 2017 | 16:59

    Za grobare koji su pratili utakmicu: jel sada shvatate zasto je Mazic trebao da sudi derbi...ko zna kako bi se zavrsio i sa koliko golova i igraca...bravo za Zvezdu i Cukaricki a naj vece bravo za gospodina Mazica, tako se sudi...

  • Igokea-partizan

    19. mart 2017 | 16:27

    Umesto da kukate na nasim vestima, bolje da odete na po jednu Cedevitu grobari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA