≫ 

Zakucavao, pogađao nemoguće, izluđivao protivnike asistencijama: Nova fenomenalna partija Jokića! (VIDEO)

Dva dodavanja su falila srpskom reprezentativcu za novi tripl-dabl, ali je na kraju Hjuston ipak slavio sa 125:124, pogotkom Hardena u poslednjim sekundama

  • 7
Printskrin: Youtube/  DownToBuck Printskrin: Youtube/DownToBuck

Nikola Jokić je odigrao još jednu sjajnu partiju i bio je na granici tripl-dabla, ali nije imao sreću da se raduje u duelu između Denvera i Hjustona, koji je ekipa iz Teksasa dobila sa 125:124.

>>> Jokić je svojom igrom "ubio" prva TRI igrača sa drafta na kome su njega izabrali kao 41. pika! Slučajnost, ili NBA menadžeri nemaju pojma? (VIDEO)

Srpski centar je postigao 22 poena, imao 13 skokova i 8 asistencija. Dva dodavanja su mu falila da zabeleži novi tripl-dabl ove sezone. Ponovo je sjajno pogađao, razigravao saigrače i dominirao pod košem.

Imao je nekoliko spektakularnih pogodaka, a posebno je asistencijama zbunjivao protivnike. Prikazao je sav mogući ''arsenal'' dodavanja, proigravao je saigrače preko celog terena, bez gledanja, lucidnim potezima, i otvarao im otvorene šuteve ili lagana polaganja pod košem.

Ipak, Denver je na kraju doživeo poraz u neverovatnom meču i u dramatičnoj završnici.

Najzaslužniji za to bio je Džejms Harden, koji je postigao 39 poena, uključujući i poslednji poen za pobedu posle neverovatnog ulaza u poslednjim sekundama meča. Odbrana Nagitsa malo je i smušeno odreagovala u toj situaciji i dozvolila je najboljem igraču Rokitsa da u nekoliko sekundi pretrči ceo teren i da poentira bez čuvara oko sebe za konačan rezultat i pobedu.

Pored Jokića, najbolji u redovima Denvera bili su Geri Heris sa 28 poena i Vil Barton koji je ubacio 24. Kod Hjustona je pored Hardena najefikasniji bio Erik Gordon sa 18 poena.

Rezultati:

Šarlot - Atlanta 105:90

Indijana - Juta 107:100

Orlando - Filadelfija 112:109

Boston - Vašington 110:102

Hjuston - Denver 125:124

Oklahoma - Golden Stejt 95:111

LA Klipers - Njujork 114:105

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA