Zvezda će uvek biti Zvezda i sa strancima i bez njih, dok iz Partizana poručuju: Ne ubacujte nas u isti koš!

Različita reagovanja večitih na smanjenje broj stranaca

  • 34

Odluka Fudbalskog saveza Srbije da se broj stranaca u Superligi smanji sa šest na četiri najviše je pogodila Crvenu zvezdu.

Najtrofejniji srpski klub ima najviše ''legionara'' u svom sastavu - čak desetoricu.

- Ova odluka najviše ide na štetu Crvene zvezde, ali mi se nećemo buniti. Poznato je da u našem klubu igra najviše igrača iz inostranstva, problem je to što sa njima imamo dugoročne ugovore. Međutim, ako su u FS Srbije rešili da smanje broj stranaca, mi ćemo to ispoštovati. Zvezda će uvek biti Zvezda i sa strancima i bez njih - rekao je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević za Novosti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

S druge strane, u Partizanu nisu previše zabrinuti.

- Slažem se sa odlukom saveza, jer je po mom mišljenju inicijativa za smanjivanje broja stranaca dobra. Partizan je i letos pokazao da je za to da klubovi nemaju više od četiri stranca, jer nismo iskoristili mogućnost da ih angažujemo šestoricu. Ne znam zašto nas ubacuju u isti koš kad ovakva odluka ne pogađa Partizan - rekao je za Novosti sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alessandro

    22. mart 2017 | 00:03

    Poštovani gospodine Ivice, sve i da hoćete vi nikada ne možete biti u istom košu sa jednim evropskim i svestskim velikanom kakav je Crvena Zvezda, bar dok ne dostignete iste visine do kojih je ona odavno stigla a koje su od vas svetlosnim godinama daleko!

  • Ssss

    22. mart 2017 | 00:10

    Jedina dobra stvar je ta sto za LS i LE nema ogranicenja staranaca,ali moras npr da imas prijavljen odredjeni br. igraca iz omladinske...e sad jedino da su CZ,Partizan,Vojvodina itd nekako povezani sa Koperfildom,Hudinijem ili neki drugim iluzijonistom pa da bez stranaca udju u evropu,ko se ovde zanosi nisu ovo 91,90,.....ako zelis kvalitet od stranaca onda stavi druge uslove,a ne ovo zivi bili i vidjeli kako cemo to sa domacim igracima u evropu....

  • Drasko

    22. mart 2017 | 08:11

    Kaj ovi spominju partizan pa on je nas HR klub iz EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA