Ni PSŽ neće žaliti pare za Van Persija

U trku za Holanđaninom je ušao i francuski bogataš, a Mančester siti je svoju ponudu od 20 miliona funtu već prosledio Arsenalu

  • 0

Javili se i francuski bogataši. Pari Sen Žermen se uključuje u trku sa Mančester sitijem za napadača Arsenala Robina van Persija.

Direktor PSŽ Leonardo je počeo sa raspitivanjem za Holanđanina, ali je najpre francuskom klubu rečeno iz Arsenala da tamo ne postoji nikakva namera da se napadač proda. Ipak, s vremenom se ispostavilo da je njegova budućnost neizvesna, što je bio znak za novo raspitivanje.

Trener "svetaca" Karlo Anćeloti zna sve o 29-godišnjem igraču još dok je vodio Čelsi, i vrlo je angažovan po dovođenju Van Persija u Francusku.

Holanđanin je rekao da bi "Emirate" napustio samo ako bi otišao u klub koji može da osvaja titule u Evropi. Njemu je po ugovoru u Arsenalu ostalo još godinu dana, a po novom ponuđenom trogodišnjem bi dobijao 130.000 funti godišnje u pet miliona bonusa.

- Van Persi je igrač Arsenala i neću više ništa reći - rekao je rezervisano menadžer Sitija Roberto Manćini "Dejli mejlu".

U redu za napadača su odavno i italijanski šampion Juventus, kao i Barselona, a "tobdžije" su mu već ponudile nov ugovor. Mančester siti je spremio 20 miliona funti za Van Persija, što znači 200.000 funti nedeljno, kao i mogućnost da osvoji Premijer ligu.

Ukoliko bi "građani" uspeli da dovedu Holanđanina, verovatno bi morali da se zahvale Emanuelu Adebajoru ili Karlosu Tevezu i daju odrešene ruke za novi klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA