Zvezda ima veliku šansu u Barsi i pored umora, to potvrđuju reči trenera Katalonaca!

Barsa trenutno ima važnija posla u ACB ligi

  • 9

Košarkaši Barselone jedno su od najvećih razočaranja Evrolige, a tu leži i Zvezdina šansa u petak od 21.00.

Crveno-beli su se istrošili protiv Olimpijakosa, emotivno i fizički, igrajući i produžetak, ali nemaju mnogo vremena za očajavanje, pošto je Barsa prepreka do top 8. Real je Katalonce deklasirao sa 85:69, a pitanje je da li će Barsa igrati pod punim tempom, jer u nedelju čeka i Morabank Andoru, ekipu koja je na granici plej-ofa španskog prvenstva.

Naime, Barselona je tek peta u ACB ligi i neće imati prednost domaćinstva u plej-ofu, a na četvrtoj poziciji trenutno je veoma nezgodna Baskonija, treći je Real, druga Valensija, senzacionalno je prvi tim Tenerife.

- Imamo tešku sezonu, mnoge stvari su nam se desile, ali moramo da prevaziđemo situaciju. Ne možemo da nađemo pravu hemiju kada smo imali 12 ili 14 povreda. Čak i sada protiv Reala igrali smo bez Doelmana i Faveranija. Nemamo više šansu za plej-of Evrolige, ali imamo špansko prvenstvo - priznao je posle Reala trener Katalonaca Jorgos Barcokas.

Zvezda i Efes su na gornjoj ivici plej-ofa sa 15-12, Darušafaka ima 13-14, a Barsa je 12. sa 10-17.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V88

    23. mart 2017 | 09:42

    Samo opusteno da odigramo i izgubicemo 30 razlike.Lazicu i Simonovicu kada izgubimo dodjite i iskalite svu nervozu na nama delijama.Sram vas bilo!

  • Gorca

    23. mart 2017 | 10:44

    Ono sto je bilo u hali i navijalo za Oli nisu delije nego stoka a pravi navijaci dolaze na ABA ligu.Sramota me sto navijam zbog takvih

  • Raka

    23. mart 2017 | 11:36

    @ v88 decko, ne trudi se, ocigledno je da si grobar... gledaj ligu sampiona, sasari venecija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA