Muslin nema dilemu: Znam koja postava će igrati protiv Gruzije (FOTO)

Poslendja konferencija Srbije pred meč sa Gruzijom

  • 2

Petak - 24.mart! Dan kada će fudbalska reprezentacija Srbije igrati jedan od najvažnijih mečeva u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

 

Kao što je poznato, protivnik je selekcija Gruzije, a meč na ''Dinamo Areni'' na programu je od 21.00 čas po lokalnom vremenu, odnosno u 18.00 časova po srednjeevropskom.

 

>>> Stranac odlepio za Matićem na aerodromu u Beogradu! (VIDEO)

 

Dan ranije, u identičnom terminu, zakazan je poslednji trening Orlova, dok je selektor Slavoljub Muslin nešto ranije održao konferenciju za medije.

 

- Važna, ali ne i najvažnija utakmica. Bitno je da odigramo na svom nivou, da ne potcenimo protivnika. Ono što smo videli i što smo se spremili...Sve zavisi od nas i naše partije. Možemo još bolje - rekao je Muslin i dodao:

 

- To je totalno nepredvidljiva ekipa. Mogu da pobede svakoga. Ali ono što je važno jeste da igramo sa najjačim sastavom i što smo se dobro pripremili.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Što se tiče sastava, nemam nikakvu dilemu. Znam ko će istrčati od početka.

 

Kapiten Branislav Ivanović je rekao:

 

- Gruzija sutra nema šta da izgubi. Znamo koliko je utakmica teška i koliko je protivnik opasan. verovatno će ući rasterećeno u meč s nama. Međutim, naš kvalitet bi trebalo da odluči - rekao je Ivanović i nastavio:

 

- Na odbrambenim igračima je mnogo veći pitisak, ali tu su napadači da ga olakšaju. Gruzini su opasni, igraju visoko.

 

(Telegraf.rs/M.Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    23. mart 2017 | 20:30

    Gde su ti Lune,Petkovic i Fripong?A Milijas?A Sikima?Ubedljivo i zaluzeno prvi a nemamo nijednog reprezentativca.Sta na to kazes prevaro od trenera?

  • nscz

    23. mart 2017 | 20:01

    Gubitnici ostaju gubitnici. Samo bod vi da izvucete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA